Aici pentruca este ultimul fir de care te-ai interesat si pe care vad ca te-am si intrebat ceva(uitasem asta)
Te-am intrebat ceva de care si uitasem dar am ajuns aici cautandu-te pentru altceva si sa-ti explic:
Harap Alb, aproape singurul din userii de pe aici, care chiar m-a ajutat pe firul deschis de Mircea Hodor anul trecut,referitor la Big-Bang si care azi este sustinut doar de mine, intucat din pacate se pare ca a fost parasit de el n cele din urma, el care era intersat doar de teori personale(poate gresesc) iar eu am continuat firul caci nu doresc sa nu termin bine rau ceva inceput si pentru care am mulcit mult(in primul rand pentru mine fiind chiar intersat de cestiune). asadar Harap Alb intr-o ultima postare in care mi-a raspuns la o intrebare pusa direct de mine, mi-a spus ca el a cam renuntat sa combata pe aici si mi-a indicat alte doua linkuri, sa le spun forumuri(nu stiu exact cum sa folosesc acesti termeni ). Asta spune el,pentruca acest forum este pe cale de disparitie si atunci lucru foarte, foarte regretabil si cautand sa vad ceva despre aceasta situatie pe la moderatori am ajuns pe un fir inchis(de aceea postez aici) intitulat : Ce faceţi cu forumul? unde si tu ai intervenit in apararea acestuia.
Asa ca repet si eu intrebarea daca tu stii ceva mai mult?
Numai bine
PS Acolo ai prezentat un top 10 al celor mai comentate teme desigur ca exista o corelatie cu vechimea lor dar cred ca merita si un top 10 al viziteor(citirilor) de care se bucura o tema. Ma bucur sa constat ca tema la care combat in mod special desi nu este comentata (de fapt chiar eu am cerut rabdare si doar eventual ajutor cum mi-a dat H.A.)intr-un an a depasit 35000 de vizualizari si continua in ritm multumitor chiar daca doar eu o mai readuc in atentie.
Apropo ma apropii de final.