Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Popularizarea ştiinţei

Idei care merita impartasite ... http://www.ted.org/

<< < (2/11) > >>

molteanu:
Buna tuturor,

Prezentarile de la TED ar merita un loc al lor special, ca de exemplu un episod pe saptamana intr-un articol separat, cu o nota biografica a prezentatorului si informatii suplimetare (eventual) despre subiectul discutat.

Mai mult decat atat, in data de 9 februarie 2009, cei de la TED au anuntat ca vor sa adauge si subtitrari atat in engleza cat si in alte limbi, traducerile urmand sa fie facute de catre voluntari, pentru ca ideile expuse la aceste conferinte sa fie popularizate in cat mai multe colturi ale lumii cu putinta. [vezi link: http://blog.ted.com/2009/02/unveiling_teds.php]

Mi-ar face mare placere sa ma implic in aceasta actiune, in masura in care timpul imi permite, daca considerati aceste discutii importante si binevenite pe site-ul stiintaazi.ro.


Mihai

Adi:
Da, sunt binevenite, si ne bucuram daca vrei sa ni te alaturi. Stim cum sa includem un cod pentru un film la noi in articole, iar daca tu le faci sumarul, le putem publica. In trecut aveam in dreapta sus in fiecare zi un alt film youtube si odata pe saptamana un alt film de la TED, dar am renuntat la asta din lipsa de feedback de la cititori si din lipsa de voluntari. Daca te alaturi si tu putem construi mai mult impreuna. Te rog contacteaza pe Flavia la flavia@stiintaazi.ro.

b12mihai:
Si eu zic ca e bine sa promovam astea saptamanal intr-un articol separat.

Mihnea Maftei:
Si eu sustin, cum am mai zis, ca talk-urile de acolo sunt foarte valoroase si inspira.

Daca ar fi traduse unele pe site, cum a zis Mihai (molteanu) ar fi excelent.

Adi:
Nu trebuie traduse, ci doar facut un sumar al lor in 1-2 paragrafe. Pai haideti, faceti, daca sunteti de acord. Ghotik stie cum sa puna filme pe site, Mihnea, invata si tu si apoi si pe noul venit in echipa. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă