Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Popularizarea ştiinţei

Idei care merita impartasite ... http://www.ted.org/

<< < (7/11) > >>

Mihnea Maftei:
TEDx Bucuresti are loc maine (miercuri, 27 mai 2009), incepand cu ora 19:30 si va fi transmis live prin www.AcumLive.ro (incepand cu ora 19:30, ora Romaniei). Detalii pe site-ul TEDx Bucuresti.

bush2:
Daca iti mai amintesti sau mai gasesti pune aici.

Adi:
Ma bucur sa vad ca articolele despre TED prind. Daca si tu vezi emisiuni TED si iti plac, te rog sa le faci un scurt rezumat si vom posta pe site acel articolas, cu link catre acea emisiunie. Si atunci si altii vor beneficia de ea.

Mihnea Maftei:
Am descoperit si TEDx Warwick (organizat la Universitatea Warwick, Anglia). Sunt doar cateva filmulete, dar par faine.

Am vazut doar unul pana acum (al 2-lea filmulet de sus in jos), o prezentare legata de un proiect de la Universitatea Manchester de a construi un "supercomputer" care sa functioneze asemanator (nu stiu in ce masura) unui creier uman.

Nota: La mine nu merg filmele de acolo cand dau "play". Dar daca le downloadez pe calculator, atunci merg.

Adi:
Daca vezi filme si iti plac, te incurajez sa le faci un sumar de un paragraf si sa scrii un articolas despre ele pe site.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă