Da,recunosc ca am facut o afirmatie gresita
Ok, urmatorul pas este sa-mi trmiti adresa profesorului de fizica faimos din discutia problemei de fizica cu oglinda. Hai, ce mai astepti?
Cert este ca
.
Nu e deloc cert. Aceasta afirmatie este in general falsa, ea este verificata doar intr-un caz foarte particular.
Cum putem interpreta faptul ca
?Daca stii spune-mi si da o indicatie...
Stiu, iar indicatia este sa citesti mai atent textul problemei pentru ca e scris acolo foarte clar.
Eu am incercat o demonstratie si daca am gresit corecteaza-ma iar daca mai trebuie sa completez demonstratia da o indicatie si nu mai fi atat de agasant.......Multumesc!
Bineinteles ca ai gresit, mai specific la pasul 11. Ai introdus acolo brusc si dintr-o data segmente cu capetele in G, asa, din burta, fara nici o justificare. Apoi ai emis ineptia pe care ti-am subliniat-o cu rosu in postarea precedenta. Deci revezi rationamentul tau (daca ai folosit vreunul) si corecteaza-l.
Eu vreau sa stiu!
Bravo tie. Si eu vreau sa am de-a face cu oameni cu integritate intelectuala pe acest forum. In cazul tau, faptul ca in loc sa-ti corectezi erorile tu le repeti ca o moara stricata si insisti fara nici un argument, face ca nu inveti mare branza de pe forum. Dar asta e doar vina ta, nu a altora.
Care este scopul acestui forum?

?Eu zic ca scopul acestui forum este acela de a invata,de a stii,adica de a avea stiinta sau SCIENTIA...
Fiecare ia ce poate de pe acest forum. Cei care se comporta ca tine iau doar frustrari inutile, si asta se va intampla fara gres atata timp cat atitudinea lor este atat de nestiintifica precum o demonstrezi si tu.
e-