Welcome, Guest. Please login or register.

Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
1
Mai! tu chiar esti sau doar te faci? :)
2
Atanasu
Ce rost are atata pletorie,? daca nu vrei sa citesti fisierele cu argumentele pentru identitatea dimensionala masa-sarcina, pentru ca sa poti demonstra in cunostinta de cauza, care ar fi motivele pentru care dumneata gasesti ca nu poate fi admisa si nu functioneaza identitatea dimensionala masa-sarcina. De ce tot te eschivezi sii vii cu alte si alte pretexte ca sa nu raspunzi la intrebarea asta concreta? Dar as fi incantat daca te-ar ajuta, la argumentare, dl inginer Virgil, cu opinie obiectiva si exhaustiva, dar tot asa, in cunostinta de cauza, intemeiata pe studierea continutului fisierelor.
3
Taci din gura adica din scris! Cred ca tu nu esti capabil sa intelegi nimic daca nu te faci  ca esti  altcva, ceva  pe care nu vreu sa-l definesc.
Si cu asta basta! daca nu-mi rapunzi la intrebare fara centrifugari si centripetuazitati nu vei mai primi nici-un raspuns de la mine.
4
Atanasu
 Zau ca nu inteleg nimic din ultima postare a dumitale. Eu ti-am sugerat sa fii cumva detasat de dogmele si prejudecatile oficiale si sa citesti fisierele postate de mine, in speranta ca pricepand ce scrie in fisiere, ai putea sa intelegi revolutia pe care o produce in sistemul teoretic al fizicii, identitatea dimensionala masa-sarcina. Eu am inteles foarte clar ca aceasta identitate stabileste exact semantica conceptelor fizice precum si bidemensionalitatea universului fizic. Dumneata cu pregatire filozofica, ar trebui sa intelegi foarte bine ce importanta are semantica exacta a conceptelor fizice, pentru studiul fizicii. Aceeasi speranta o am de la dl inginer Virgil, care acum vad ca este preocupat sa chibiteze pe forumul de cercetare, unde nu poate sa il convinga pe V-48 ca miscarea circulara este o miscare inertiala compusa din doua miscari pe directii perpendiculare, una fata de alta, care nu se compun. Forta rezultanta este o forta fictiva. Corpul se misca pe directia tangentei la traiectorie, nu pe directia rezultantei, in virtutea inertiei, fara variatia vitezei. Miscarea pe directia perpendiculara la traiectorie, este tot uniforma, fiindca forta centripeta generata de motor este compensata de forta centrifuga, care apare imediat ulterior fortei centripete. In desenul dumnealui cu vectori nu apar fortele centrifuga si centripeta la echilibru. Mi imi pare foarte rau ca dl Virgil nu este interesat de esenta fizica a conceptelor fizicii si la fel ca dumneata nu vrea sa citeasca fisierele care lamuresc exact semantica conceptelor fizicii.
5
Eu doresc o revolutie ca vad ca evolutie nu se mai poate in caracterul profund animalic si de aceea atat de instinctual  al majoritatii contemporanilor mei .
Doresc sa priceapa ca in ordine uman-morala-soial eonomica numai calea a treia liber consimtita si dorita ar fi salvarea noastra si ca altfel suntem la un apogeu de civiliztie tehnologica grefat pe prea multa animalitate care  se va si sfarsi nu peste mult imp ;
Cred ca o revolutie ar trebui sa se produca si in mintea celor are apreciaza ca pot desoperi  o noua roata dar care sa se invarteasa cu forta gandului lor "genial" si sa produca o nesecata energie penru toata omenirea dar asta dinolo de a fi o tampnie este si o blasfemie adica sa crezi ca poti fi, poti sa ajungi o asemeea persoana cristica fara sa treci prin viata si relatia cu Tatal pe care a avut-o Fiul.

Si cu tine ce vrei sa fac ca iesi din iporizia asta gretoasa ? Tu vrei ca toti sa-ti raspunda la intrebarile tale dar fugi ca dracu de tamaie sa raspunzi la  o problema de fizica una strict rationala si la care poate tu au ajutoarele tale siintifice sa raspunzi mai ales ca poate ca este si gasibila si tu se pare ca  esti expert in a cauta ce spune unul sau altul din geniile necunosute.
Sau sa spui daca esti in stare sau sa spui daca nu esti, adica sa raspunzi nonambiguu, adica fara sa faci mereu pe idiotul (atentie moderaor, o presupunere despre o facatura sau o piesa de teatru nu este o  insulta)  la cum poti deduce legea lui Newton privind gravitatia universala  din legea lui Einstein a TRG pe care ai dat-o cred ca corect ca nu am verificat la inceputul unui  fir.
Si daca nu vrei sa raspunzi la asta te rog sa ma ignori si sa te adresezi cui doresti altcuiva!
CAPISCI?
6
Ataqnasu
Ce vrea sa insemne aceasta postare neserioasa a dumitale? (care te dai un savant serios) si care se poate incadra la ceeace numesti dumneata golaneala. Poate sa insemne doar eschivarea de la un raspuns cerut de o intrebare concreta, eschivare care poate sa insemne ignoranta raspunsului la intrebare, sau sa fie tot o dovada a spiritului dumitale contradictoriu, care nu are niciun argument cu care sa respinga identitatea dimensionala masa-sarcina, dar nici nu poate sa admita aceasata identitate, fiindaca nu il lasa dogmele si prejudecatile de care este puternic legat. Asta se intampla doar fiindca nu te-ai invrednicit sa citesti fisierele postate de mine. Daca ai fi citit fisierele, cred ca ai fi putut sa te convingi de marea importanta a acestei descoperiri, care dupa mine, va produce o mare revolutie in sistemul teoretic al fizicii si va elimina multe dogme.
7
1oo de euro litera daca vobim de datorii adica de ce-mi datorezi tu. :)
8
Atanasu

Ai ramas dator sa imi raspunzi care sunt toate obiectiile dumitale pentru care ar trebui respinsa identitatea dimensionala masa-sarcina. Eu am inteles ca si dumneata, precum si domnul inginer Virgil, ca si -electron-ul nihilist, vorbiti in necunoasterea continutului din fisiere, in care se argumenteaza aceasta idee, prezentata doar ca o ipoteza de lucru. De atata timp, de cand le-am postat, ai fi putut sa le citesti de zeci de ori. Dar daca esti fixat in niste prejudecati, nu vrei de loc sa vezi acele fisiere. Probabil ca si dumneata ca si dl Virgil, daca ati citi fisierele, ati fi obligat sa admiteti logica formulelor care argumenteaza identitatea dimensionala masa-sarcina. Ori asa ceva striveste spiritul conservator, aparator al unor dogme desuete. Si nu aveti nicio dispozitie sa renuntati la vechile dogme.
9
Atanasu
La ce anume sa ma gandesc? Eu am retinut faptul ca dumneata, ca si electronul nihilist si alti savanti ai forumului, sustii ca in fisierele postate de mine ar fi numai ineptii. Probabil doar fiindca nu sunt ca in manuale. Dar urmarind statistica, se vede ca fisierele postate de mine, au fost descarcate de zeci de ori. De ce ar fi fost descarcate, daca nu decat ca sa fie studiate? Si din atatia utilizatori, nu a venit nimeni sa semnaleze greseli si incoerente. Ba am vazut pe forumul -astronomy-, unde dl Gheorghe si-a postat fisierele, cu mult timp inainte, ca au fost descarcate de sute de ori. Ce poate sa insemne asta?. Cartea dl-ui Ioan Virgil, scrie ca ar fi fost citita de 220 de ori. Dar de cate ori ar fi fost descarcata nu spune. Cartea d-lui Virgil are sanse sa fie publicata, fiindca nu este nici anti manale si nici antirelativista. Dar ce sanse sa fie citita, nu se stie. Dar cartea d-lui Gheorghe, cred ca ar avea sanse sa fie citita, dar nu are nicio sansa sa fie publicata, fiindca este si in contra manualelor oficiale si aduce atingere si relativitatii. Si nu stiu ce te deranjeaza pe dumneata faptul ca doua-trei cunostinte de ale mele mai imi dau cate o idee. De altfel nu m-am mai intalnit cu cei trei de vreo doi ani. Doar cu domnul de chimie, m-am intalnit de unazi. Si ca sa ma tachineze mi-a facut o socoteala, la care nu m-am gandit niciodata. Spune ca daca acceleratia gravifica a Pamantului este 9,81 (m/s2), aproximativ 10, ar insemna ca presiunea gravitatiei sa fie patratul acceleratiei gravitationale. Adica presiunea gravifica ar fi cam 100 N/m2, ceeace ar insemna cam  10 Kg /m2 ceeace ar corespunde cam la 1g/cm2. Si spune ca presiunea asta a campului gravific ar putea fi totusi decelata. Eu nu pot sa imi imaginez asa ceva.   
10
OK Gandeste-te! :)
Pagini: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10