Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Sugestii pentru îmbunătăţirea forumului

Forumul trebue trecut in limba engleza!

<< < (2/3) > >>

sumalan dorin:

Noroc si voie buna.

@Anatol ,uite daca esti in pana de idei ,nu este o problema iti pot oferi eu o mica idee.Te rog frumos daca vrei si esti interesat sa propui o discutie despre stiinta ruseasca ori barem despre matematicienii moldoveni.Ori poate doresti sa propui un subiect cu experimente ciudate rusesti (desigur preluate de pe youtube).Oportunitati sunt ,ca atare decizia de a actiona iti apartine.

atanasu:
Anatol eu cred ca vrei in engleza ca poate acolo nu s-ar observa asa repede agramatismele.
Poate ca tu i-ai adus pe aia de fac reclama la acte false daca tot crezi ca acest forum nu are cititori. Repet :Adminilor ce paziti sau forumul asta este chiar in parasire si vrea poate sa-l modereze Anatol si/sau producatorii de pasapoarte.:)
PS. Dar uitandu-ma pe prima pagina vazui ca postarile cu reclama  falsificatorilor de pasapoarte au disparut.
A trebuit sa ma sezizez eu ca sa se intample asta? 

Anatol:
Eu imi caut un mediu unde sa ma motiveze, sa ma inspire sa fac o avansare, sa invat o limba ca e la moda si reprezinta un avantaj. De altfel forumul nu ma mai intereseaza. You understhend me!?  Vi menea ponealy? I know four (forin- strain) languages. If you want I will open a  topic, I prefer make it in english language. And it will bi hot and fun topic, so informational as popular. Because thus I sall bi find the college for my level. It did enter in your head? And please help me to write correct, and I too sall help you.
mircea-p do you speak eny englesh?

atanasu:
All right! But this  is not a forum to proceed in English, but I suggest you to write what you want on this topic in  English . ok?

Anatol:
Ok. Only in this topic I can tolk in English!?
Well! Any later, please wait a litle long time. You don't thing this is a joke.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă