Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Sugestii pentru îmbunătăţirea forumului
Forumul trebue trecut in limba engleza!
Anatol:
We all must to go for a best intellect in our wrold! But first thing which we must to do are learning Englesh language! And we can learn together with this forum!?
Hi " electron" ! How do you do!? Do you speak englesh? Could I open a new topic in other language?
atanasu:
De unde pana unde ? Si ce legatura este intre Electron si aemenea dornte? Oare forumul asta a ramas ca o stana fara caini, intrucat mai nou vad ca apar si reclame pentru falsificatori de pasapoarte. :)
atanasu:
Adminule sau Adminilor .Ce paziti pe aici?
sumalan dorin:
@Anatol ,te rog sa nu te superi pe mine,propunerea ta nu este rezonabila.Mie imi place sa scriu in romaneste ,desigur ca si in engleza este interesat sa te exprimi in scris.
Daca esti intr-adevar interesat de forum si doresti sa ii faci publicitate ,atunci te rog frumos ,invita-ti amicii tai carora le place sa scrie in engleza si propuneti subiecte si dezbateti subiecte de interes.
Iti multumesc ca nu te superi pe propunerea mea.
Anatol:
Mai inainte era Adi, pe care era motiv de invidiat, ce inspira!. Eu zilele acestea am incercat sa citesc din topicul "A treia cale" dar nu intelegeam nimic ce se scrie acolo, si mai uitam si ce am citit.
De si nu stiu acum nu mai are nimeni nici o idee care sa il framante?! Ori forumul nu e de gasit, nu-i reclamat?! Ori savantii au zis ca gata si particola lui Dumnezeu e gasita!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă