IT şi electronică > Software

Cum ajung programele nocive in PC-ul tau ?

<< < (2/2)

valangjed:
Cu 8-9 ani in urma, lucram la un Internet Service Provider.Am "tras" cablurile, am configurat modemul dar cand sa-i arat clientului ca "merge" internetul, surpriza! "This page can not be displayed.",masor tot ce se putea masura, "toate bune dar nu merge"!Caut in PC, dupa virusi, nu exista virusi.Ma uit la programul antivirus si vad ca sunt ... doua programe antivirus.Intr-o "inspiratie de moment" , dezactivez unul din programele antivirus siii ... surpriza! merge internetul.Concluzie:Clientul instalase doua programe antivirus, ca sa fie "sigur" dar cele doua programe se "percepeau", unul pe altul, ca "virusi".Necunoscute sunt caile software-lui iar eu tind catre zero , in acest domeniu.
@Sieglind Motanul meu citeste doar carti scrise pe hartie(e crescut "la tara" si e mai "inapoiat", mai ales ca, atunci cand citesc, imi da paginile inapoi, probabil citeste mai incet decat mine :D).Treaba cu chip-ul mi-a spus-o vecinul meu, veterinarul.Zice-se ca pana "nustiucand" trebuiesc "chipate" toate animalele "de companie", norme UE asta este!

mircea_p:
Aha, deci vei avea un RoboCat. :)

valangjed:
Cam asa ceva :D.Problema este ca , pe langa zgarda antipurici, va trebui sa-i cumpar si program antivirus   :D.

tataieee:

--- Citat din: valangjed din Noiembrie 27, 2014, 04:04:01 p.m. ---Cam asa ceva :D.Problema este ca , pe langa zgarda antipurici, va trebui sa-i cumpar si program antivirus   :D.

--- Terminare citat ---

Poţi cumpăra sau poţi "împrumuta", aruncă o privire aici!

atanasu:
@Tataieee, vad ca esti un specialist si am o simpla intrebare.
In familie am doua laptopuri unul cu inca WINDOWS XP si altul cu W 10 mai nou. Asta cu W10 ieri a gasit cu cale sa nu mai permita accesul la
Internet la nicio adresa de internet. Incercand sa deschid mesengerul acesta mi-a spus ca nu poate deschide internetul si sa incerc sa folosesc internet explorer pentru a controla adresa proxy .
Am un singur modem cu legatura WI-FI si la laptopun cu XP totul este ok.
Ai vreo idee de ce se intampla?
Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă