IT şi electronică > Software

Forumul de informatia BitCell.info

(1/1)

Adi:
Este creat de tineri romani (un licean si doi programatori), iar liceanul este de la liceul partener Decebal din Deva. Asa ca atunci cand m-au rugat sa promovez forumul lor la Stiinta Azi si vazandu-l ce frumos e organiat, am facut-o. Sper sa il vizitati si sa va placa si sa ramaneti si acolo.

SUSŢINEM NOUL FORUM DE INFORMATICĂ BITCELL.INFO Trei tineri români au pus la punct un forum dedicat pasionaţilor de informatică. Cu un design plăcut, forumul vă ajută să aflaţi răspunsuri la întrebările dumneavoastră despre Algoritmică, C/C++, Delphi/Pascal, Java, .NET, AutoIT, ASM, Scripting, PHP si baze de date, ASP, Webdesign, Grafică, Animaţii, Procesare imagini/video, Windows, Linux, Filesharing, Hardware, Configurare şi Depanare, Reţelistică, Game Review, Cărţi de calculatoare şi Discuţii libere. Vă recomandăm să îi vizitaţi la forumul BitCell.info!

Zatarra:
Dupa cum am spus si in comment-ul dat la articol, sunt mandru ca sunt printre primi useri ai forumului, pe Cristi il cunosc destul de bine ii un baiat super ok si sa nu uit a spune Multumesc pentru promovarea facuta forumului. Un gest foarte frumos din partea voastra. Sper sa facem din el un forum de elita in domeniul IT.

Adi:
Ne bucuram mult!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă