Forumul Scientia

Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia => Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului. => Subiect creat de: Truth din Noiembrie 18, 2011, 06:10:46 p.m.

Titlu: Truth - in cautarea adevarului
Scris de: Truth din Noiembrie 18, 2011, 06:10:46 p.m.
Buna seara !

In primul rand, as vrea sa-i salut pe toti cei ajunsi pe Scientia, spirite care se invart ca niste fluturi in jurul luminii orbitoare a adevarului stiintific ! :)

Multumiri speciale celor care au dat viata acestui proiect, cheltuind din timpul lor pretios !

Aceasta initiativa este extrem de necesara, caci privind societatea romaneasca de azi, constat cu tristete ca se manifesta o anumita degringolada intelectuala, avand ca si cauze atat pervertirea scarii valorilor cat si promovarea agresiva a facilului prin mijloacele mass-media... :(

Doua vorbe despre mine, am 40 de ani, studii economice si tehnice. Ma pasioneaza toate subiectele stiintifice dar in special fizica, desi nu ma pot lauda ca am cunostinte aprofundate - mai curand la nivel de cultura generala.

Toate cele bune !
Titlu: Răspuns: Truth - in cautarea adevarului
Scris de: Electron din Noiembrie 18, 2011, 07:24:07 p.m.
Bine ai venit, spor la participare pe forum!

e-
Titlu: Răspuns: Truth - in cautarea adevarului
Scris de: sumalan dorin din Noiembrie 18, 2011, 07:56:04 p.m.


 Salutari

 Bine ai venit ,poate vei deschide topic-uri legate de specialitatea ta (economie) ceva de genul:"economie pe intelesul tuturor" ,asta bineinteles daca iti permite timpul. :)
Titlu: Răspuns: Truth - in cautarea adevarului
Scris de: Scientia din Noiembrie 18, 2011, 08:43:55 p.m.
Bine ai venit pe forum!

Te aşteptăm cu subiecte noi şi sperăm că vei participa activ la dezbaterile forumului.

Subscriem la sugestia lui Şumi, privind deschiderea unor subiecte pe domeniul economic. Nu ar strica să ne lămurit ce se află sub limbajul criptic de multe ori al economiştilor.

Titlu: Răspuns: Truth - in cautarea adevarului
Scris de: Truth din Noiembrie 18, 2011, 09:45:58 p.m.
Multumesc de urari !

OK, ar fi ceva subiecte interesante de macroeconomie - despre cauzele actualei crize, despre Uniunea Europeana care nu este Uniune decat pe sfert, despre actualul model capitalist bazat pe consum - nesustenabil pe termen lung...