Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Liga Studentilor Romani din Strainatate  (Citit de 4061 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nico_benga

 • Vizitator
Liga Studentilor Romani din Strainatate
« : Martie 03, 2009, 11:52:48 p.m. »
Dragi prieteni,

S-a lansat Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS)!

Cu o comunitate din ce in ce mai numeroasa si scopuri ambitioase, LSRS ofera sfaturi utile si consultanta juridica in vederea studiului in strainatate.

Pe de alta parte, LSRS asigură un cadru de organizare reprezentativ al studentimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanti de valoare ai României, si o atitudine pozitivă fată de perspectivele întoarcerii lor în tară după terminarea studiilor.

Va invitam sa accesati http://www.lsrs.ro/ si sa va altaturati comunitatii studentilor si absolventilor romani ai universitatilor din strainatate.

Ne gasiti sip e Facebook, la http://www.facebook.com/home.php#/group.php?sid=bf092e94356b3ff9abba140c30eebcd1&gid=71008890244

Daca doriti sa va implicati activ in proiectul LSRS, trimiteti un email la contact@lsrs.ro.

Pentru ca vocea studentilor romani din strainatate conteaza si pentru ca impreuna putem face o diferenta, LSRS este alaturi de voi cu informatii si reprezentandu-va interesele.


Offline Adi

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 11298
 • Popularitate: +15/-7
  • Site personal Adrian Buzatu
Re: Liga Studentilor Romani din Strainatate
« Răspuns #1 : Martie 04, 2009, 01:03:27 a.m. »
Salut! Minunata veste. Fondatorul acestui forum si portal de stiinta (eu) sunt un student in strainatate (doctrand in fizica la universitatea McGill din Montreal, Canada). In strainatate am aflat cate se pot face pentru Romania si am invatat cum sa le fac. Si astfel am creat fondat acest proiect, coordonand o echipa inimoasa de voluntari si contribuind la o mai buna cultura stiintifica in Romania prin stiri si articole, organizari de concursuri, de vizita in scoli, de materiale educationale, toate pe stiinta. Este si unul dintre dezideratele voastre.

Va invit sa fim parteneri si sa aparem si noi la voi pe site pe pagina de parteneri. Noi va vom promova prin banner pe site, prin discutiile cu cele 30 de licee partenere, la concursurile noastre pentru liceeni. Avem 1500 de cititori pe zi si PR 5 la google. Putem si organiza impreuna evenimente, daca sunteti interesati.

Liga e interenationala si lucreaza pe internet, de acord. Dar fondatorii ei unde sunt localizati. Sunt curios. Eu am inceput acet proiect din Montreal. Si desigur aveti statut juridic deja, nu este doar un site, nu? Noi suntem doar un grup informal deocamdata, fara statut juridic.

Spor mare si sper sa primim raspunsul vostru.
Adrian Buzatu
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

nico_benga

 • Vizitator
Re: Liga Studentilor Romani din Strainatate
« Răspuns #2 : Martie 09, 2009, 11:52:10 p.m. »
Buna Adi,

Felicitari pentru proiectul StiintaAzi!

O colaborare ar fi excelenta! Cred ca Sebastian Burduja si Costin Elefteriu (Presedinte, respectiv Secretar General si membri fondatori) au luat deja legatura cu tine prin email.

LSRS are intr-adevar statut juridic, iar lansarea oficiala a avut loc pe 8 ianuarie, anul acesta. Membrii LSRS sint din toata lumea; initiatorii sint in US, UK si respectiv Romania, insa avem deja ambasadori in multe tari. Ambasadorul LSRS pentru Canada este Andreea Iorga.

Tinem legatura si spor mult si voua!

Nicoleta Benga
VP LSRS Comunicare si Informare

Offline Adi

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 11298
 • Popularitate: +15/-7
  • Site personal Adrian Buzatu
Re: Liga Studentilor Romani din Strainatate
« Răspuns #3 : Martie 10, 2009, 12:45:45 a.m. »
Multumesc mult. Da, astazi am primit un email de la voi, se pare ca era trimis mai de mult si nu il primisem. Puteti sa puneti un logo catre Stiinta Azi pe siteul vostru si sa invitati membri parteneri sa ni se alature pentru promovarea stiintei? Pot scrie stiri si articole, dar pot ajuta si in multe feluri: punand fostele lor licee in contact cu noi; identificand greseli si plagiaturi din presa romaneasca de stiinta, pe care le revelam intregii tari la StiintaAzi.ro/jandarm.

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro