Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină
Virusul COVID este un produs de laborator sau este total natural?
atanasu:
Toti cei care ne citesc sunt rugati sa ne impartaseasca ce cred ei despre aceasta intrebare si ce informatii au. Eu cred ca este un subiect ce nu poate fi ignorat odata ce tulpina DELTA in opinia demna de incredere a dl. col.Gheorghita poate fi de 1000 ori mai virulenta (incarcatura virala de 1000 ori mai mare), decat tulpina initiala. Mie imi miroase a IA genetic realizata. Ce credeti?
Este mai degraba o intrebare pentru Q&A, dar vad ca acolo nu a fost pusa.
princehansolo:
Eu cred (acuma) in Intelligent Design (creationism). Am fost mai degraba ateu pana in 2001, chiar daca am fost constient ca exista o forta nevazuta, deasupra noastra. Deci virusul COVID (indiferent de tulpina), in opinia mea, a fost CREEAT. Este discutabil pentru mine daca inteligenta care a creeat virusul a fost omeneasca sau apartine celor care ne vegheaza din necunoscut. Nu stiu daca tehnologia umana este atat de avansata incat sa poata manevra lanturi de ARN pentru a obtine virusuri cu actiune tintita. Stiu ca se pot face operatii de insertie-stergere din lanturile de ADN-ARN, dar nu pentru orige nucleotida. Oricum, clonarea lui Dolly ne arata ca genetica de laborator este foarte avansata (Dolly a fost clonata in 2003, deci acum aproape 20 de ani).
atanasu:
Vad ca ai cunosinte in domeniul biologiei. Ai studii in aceasta directie sa esti atodidact? Si o intebare in plus: CAT A TRAIT Doly si ce stii despre evolutia ei in timpul vietii cat si despre cauza mortii?
PS Daca este sa cred in ceva superior, ceva noetic, nu pot crede decat in Dumnezeu pentruca altfel ar fi doar o indepartare a granitelor pana la intrebarea fundamentala despre noi si despre Univers si asta este doar un paleativ.
princehansolo:
--- Citat din: atanasu din August 04, 2021, 08:01:57 a.m. ---Vad ca ai cunosinte in domeniul biologiei. Ai studii in aceasta directie sa esti atodidat? Si o intebare in plus: CAT A TRAIT Doly si ce stii despre evolutia ei in timpul vietii dar cauza mortii?
--- Terminare citat ---
Nu sunt autodidact 100% in domeniul biologiei. Am facut facultatea de medicina generala. Pe diploma de absolvire, la "Titlu" scrie: "Doctor, nu este titlu stiintific". Stiu ca pare o gluma, dar asa imi este diploma :)
La intrebarea "Cat a trait Dolly, evolutia ei in timpul vietii si cauza mortii?" iti pot raspunde indirect, prin link-ul https://en.wikipedia.org/wiki/Dolly_(sheep). Am dat varianta din limba engleza deoarece este mult mai completa decat varianta din limba romana. In varianta din limba engleza este spus ca Dolly este prima reusita din 277 de incercari. Evolutia ei... A dezvoltat artrita - fenomen vazut si la celelalte 18 oi clonate dupa Dolly prin acelasi procedeu. Dolly a trait 6,5 ani - fata de 11-12 ani cat ar fi speranta de viata. Celelalte 18 oi clonate dupa Dolly au trait pana la batranete. Cauza mortii: Dolly a fost eutanasiata din cauza artritei severe si a unui cancer (adenocarcinom) cauzat de un retrovirus (boala comuna la oi).
atanasu:
Interesant si multumesc mult. Deci medic . O a ma uit sa vad daca ai intervenit la subietul de biologie referitor la perechea umana primordiala.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă