Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Chimie organică
Lectii online de chimie organica pentru liceeni
eeewsimionescu:
O noua lectie online de chimie organica:Alchinele.
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/64-scintilatii-stiintifice-chimie/1463-chimie-organica-alchinele.html
Adi:
--- Citat din: eeewsimionescu din Octombrie 04, 2010, 10:58:09 p.m. ---O noua lectie online de chimie organica:Alchinele.Aveti un link mai jos, insa mentionez ca am pus linkuri si in cadrul articolelor mentionate de gothik12.
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/64-scintilatii-stiintifice-chimie/1463-chimie-organica-alchinele.html
--- Terminare citat ---
Alin, ti-am atras atentia in articol ca faci greseli la pusul spatiilor. Ai facut eforturi ca in urmatoarele articole sa scrii mai bine. Totusi, aceasta nu este suficient. Trebuie sa scrii corect si cand scrii aici pe forum. Eu ti-as recomanda sa scrii corect mereu, chiar si pe Yahoo Messenger. Dar macar aici pe forum.
"organica:Alchinele.Aveti"->"organica: Alchinele. Aveti"
Daca nu scrii asa, textul va fi greu de citit. Si este un semn de neseriozitate, un semn pe care din pacate il arata majoritatea adolescentilor de astazi. Aici la Stiinta Azi vei invata sa scrii corect, ca un jurnalist, ca textul sa fie placut de citit. Daca manualele ar fi scrise asa, crezi ca ti-ar placea sa le citesti?
eeewsimionescu:
Asa este... Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, si cateodata uit sa las spatiu dupa fiecare semn de punctuatie. De acum inainte sper sa nu mai fac deloc astfel de greseli.
Adi:
--- Citat din: eeewsimionescu din Octombrie 05, 2010, 12:47:46 a.m. ---Asa este... Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, si cateodata uit sa las spatiu dupa fiecare semn de punctuatie. De acum inainte sper sa nu mai fac deloc astfel de greseli.
--- Terminare citat ---
Stiu ca nu e usor, dar tine de obisnuinta si exercitiu. Si cineva care sa te corecteze. Aici la Stiinta Azi noroc cu astfel de oameni.
Dar daca tot veni vorba, sunt curios de ce prefera tinerii sa nu scrie cu spatii corect puse. Probabil ca prin imitatie. Dar atunci de ce primii care au introdus moda asta au preferat asa? Caci nu iti ofera un efort mai mic, in schimb face textul mai greu de citit.
bbb:
Imi plac tare mult lectiile de chimie organica. Tine-o tot asa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă