Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

Valentin Anghel

(1/2) > >>

valangjed:
Salut ,
Ma numesc Anghel Vasile Valentin , am 37 de ani ,sunt inginer electrotehnist , speccialitate metrologie.In ultimii 15 ani am lucrat in telecomunicatii (CATV , internet , telefonie) , automatizari , retele electrice , aparate si masini electrice.De mic am fost pasionat de fizica (mai ales de electricitate).
Am descoperit site-ul stiintaazi , in urma cu vreo doi ani , cautand informatii despre fizica cuantica.Imi place acest forum si va doresc sa aveti cat mai multi membri si vizitatori.
Acum lucrez la o serie de articole despre istoria unitatilor de masura.Sper sa vi le trimit cat mai repede.Din pacate principalul meu dusman este timpul.

Adi:
Ne bucuram mult sa te avem alaturi de noi!

b12mihai:
Buna ziua,

Ma bucur sa va avem printre noi, sunt sigur ca o sa am ce invata din experienta dumneavoastra!

valangjed:
Sper sa pot ajuta si in acelasi timp sa invat si eu lucruri pe care nu le stiam.

AlexandruLazar:

--- Citat din: valangjed din Iunie 21, 2010, 08:31:19 p.m. ---Salut ,
Ma numesc Anghel Vasile Valentin , am 37 de ani ,sunt inginer electrotehnist , speccialitate metrologie. [...]

--- Terminare citat ---

Bine ati venit :). Intr-acolo ma indrept si eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă