Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Sugestii pentru îmbunătăţirea forumului
Sugestii pentru dezvoltarea forumului.
sumalan dorin:
Salutari
Prima sugestie: un topic cu pozele oamenilor de stiinta trecuti in nefiinta si in viata.De la cei mai cunoscuti pana la mai putin cunoscuti.Sub poza lor,anul in care a trai si descoperirea facuta.S-ar putea? as putea sa inserez pozele sau ar trebui sa le micsorez?
A doua sugestie: un post de radio on-line al sit-ului "scientia.ro" .Gen: informatii de stiinta din lumea larga,biografii,curiozitati ,tot ce exista pe sait.
Anatol:
Mi-ar placia ca informatia sa fie si in audio format, direct de autor ori voluntari.? Ori si radio on-line , si posibilita alegerii si ascultarii posturilor din trecut.
sumalan dorin:
Salutari
Pentru inceput sa fie emisiuni inregistrate gen:autobiografii ale unor oameni de stiinta,curiozitati din lumea stiintei,bancuri din lumea stiintei,etc.Iar daca proiectul da roade,atunci sa se treaca la un alt nivel.Interviuri cu,cercetatorii care activeaza pe forum pe diverse teme stiintifice,etc.Voltunarii ar putea face munca asta,sa isi inregistreze emisiunea si s-o trimita coordonatorilor pentru a fii trasmisa pe ...radio.
Daca ideea ar prinde aripi ar fii prea tare,un sait de stiinta sa aiba un post de radio on-line tot de stiinta ;D ;D ;D.Daca s-ar pune in miscare,ar fii singurul sait din Romania ...nonconformist ;D ;D ;D
Cu ocazia asta,am ajuta si elevii care activeaza pe forum,in sensul ca :poate unii dintre ei si-or da seama,ca le place sa vrb pe...radio,iar indirect se vor indrepta spre aceasta meserie.
Scientia:
Multumim pentru sfaturi!
Unele din cele sugerate mai sus sunt si printre proiectele noastre de viitor.
Exista de ceva vreme un asa-numit podcast Scientia, unde chiar astazi am publicat un material nou, intitulat "Misterele Universului", care poarta semnatura lui Alin Budulan.
Bineinteles ca ne-am dori mult mai mult, dar timpul (ori mai bine zis lipsa acestuia) reprezinta un obstacol major atat pentru noi, cat si pentru voluntarii Scientia.
Speram ca pe viitor sa putem pune in practica multe dintre cele sugerate de voi...
Anatol:
Timpul costa bani, nu sunt bani!. Timpul este bani, iar studiile este capital, forumul este credca mai mult ceva paralel cu cariera, si se pot face doar modificari de a discuta... in scris ori oral. Pentru radio-online de acum trebuesc bani!?
Am ascultat cate ceva din asa-numitul podcast Scientia, cred ca nu prea este atractie fiindca lipseste posibilitatea de a zice si personal ceva.
De pilda referitor ca gravitatia indoaie timpul si ca o gravitatie suficienta ar da posibilitate de calatorit in spatiu, trezeste in mine discutia despre impartirea timpului in categorii(ce sa facut pe forum), si care timp anume indoaie gravitatia. In timpul istoriei trecutului nu cred ca se poate de ajuns.
Ar fi bine cand cineva citeste forumul, sa o faca in glas, si sa faca si in audio format discutiile, pentru ca cineva sa poata asculta si a putea zice ceva si personal, in scris ori oral.
Pentru mine, de pilda ar fi mai comod sa ascult, in legatura cu ocupatiile mele.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă