Apa aia are gust de pamant, ce dovada mai trebuie? Atata timp cat nu cunosc oameni care s-o mai bea, conteaza ca respecta concentratiile? Ma intreb daca tu mai bei apa de la robinet. Si argumentul cu rezultatul de la nationala deja este exagerat. Daca doresti detalii personale care constituie un motiv real pentru care am avut un rezultat slab, exista si mesagerie privata, ca tot insisti pe olimpiada. Drept argument ofer punctajul cu care m-am calificat la faza nationala, dar de ala nu prea ai cum sa te legi. Chiar asa nu dormi noaptea de olimpiada mea? Ofer sfaturi cui vreau, eu sunt aici in calitate de voluntar al site-ului, iar opinia personala trebuie respectata.
Si ce mare scoala platesti tu? Manualele ni le platim singuri, iar performanta este rezultatul muncii noastre in proportie de peste 90%. Cat despre mine, eu sunt la liceu privat, mie nu imi platesti nimic. Iar salariile profesorilor sunt deplorabile, impartit la cata lume contribuie la stat, nu platesti nici o paine pentru profesori.
Pierd prea mult timp cu bagatori de seama, cand mai ai ceva de comentat poti bombani in oglinda.