Excelent saitul de Ştiinţă spre care m-ai direcţionat şi pe care se vede că munciţi cu multă trudă! Nişte tineri ca voi investesc timpul lor preţios pentru o asemenea activitate nobilă! Sunteţi printre puţinii care au înţeles sensul existenţei! Vă felicit din suflet pentru ceea ce faceţi acolo şi aici! Am răsfoit puţin secţiunea de Fizică (cea care mă interesează ceva mai mult) şi am găsit acolo o mulţime de ştiri de ultimă oră, îngrijit redactate şi bine alese. Abia aştept să văd ce aţi mai scris şi la Tehnologie, Astronomie, etc.
Cum am aflat de voi? Cu „sfântul” Google am dat o
căutare după cuvântul „fizica” şi v-am găsit pe voi la al 27-lea rezultat.
Mulţumesc pentru invitaţia de a colabora la proiectul vostru minunat şi sunt convins că noi, cei de pe acest forum, cu toţii ar trebui să vă dăm o mână de ajutor pentru munca grea pe care o depuneţi. Cu siguranţă veţi găsi doritori aici. Eu mai am de învăţat şi de aprofundat nişte chestiuni de Fizică teoretică, dar dacă voi găsi timp printre rânduri, voi pune şi eu umărul. Nu sunt profesor, dar cunosc eu câţiva cărora am de gând să le fac un bine, arătându-le ceea ce am găsit şi eu cu ajutorul vostru.
Succes pe mai departe!