Dl Virgil
Din raspunsul dumitale, referitor la experimentul Shtern-Gerlach se vede ca ai cunostinta de conditiile experimentului. Dar nu pomenesti de interactiunea cuantica, dintre electronul nepereche si campul magnetic aplicat din exterior. Teoria oficiala explica desenul de doua sinusoide opuse, aparut pe ecranul tubului de experienta, ca fiind produs de doua tipuri de electroni. Unii cu spin levogir si altii cu spin dextrogir. Am vazut pe un site, ca dl inginer nu admite si nu vede ca fiind posibila existenta a doua tipuri de electroni. In postarea de la; -anthyfizica- arata ca ar fi doar o aparenta. Fiindca electronul, modelat ca un rotor bipolar, ca o unda stationara compusa din doua semiunde diametral opuse, fiind in rotatie foarte rapida, cele doua semiunde componente, la un moment dat, se misca in sensuri opuse. In aceasta situatie electronul nu poate interactiona cu campul magnetic exterior, cu ambele semiunde simultan. Nu poate interactiona decat cu o semiunda. Interactie care ar produce deplasarea atomului de argint intrun sens. Statistic exista probabilitatea egala ca unii electroni sa interactioneze cu o semiunda si altii sa interactioneze cu semiunda opusa. Si aceasta interactiune ar determina deplasarea atomului de argint, intrun sens sau in celalalt. Cealalta chestiune, din mesajul anterior, cerea sa iti spui parerea asupra modelului foarte-multipolar al nucleonilor. Adica sa punctezi motivele pentru care acest model ar fi inacceptabil si ar trebui respins. Eu am vazut ca pe baza acestui model al nucleonului, este argumentat mecanismul gravitatiei, care ar functiona pe principiul aspiratorului eteric, care genereaza in permanenta, depresiunea din spatiu, in care cad sau aluneca corpurile. Adica fluxul eteric de aspiratie al substantei si inspre substanta ar fi sursa campului gravific, ar fi acela care genereaza atractia dintre mase. Ma gandesc ca poate ar fi interesant sa amintesti acest model al gravitatiei, in pagina forumului de cercetare. Unde pare ca se tot incearca explicatii ale mecanismului gravitatiei.