Princehansolo
Nu inteleg de loc la ce deviatie a discutiei te referi. Eu am intervenit atunci in discutie, fiindca Academicanul a venit cu o aroganta, tratand subiectul in mod neserios. Am vrut doar sa aduc discutia pe un fagas serios. Si intradevar si eu sunt obedient fata de manualul asta al meu si fata de logica formulelor. Daca in manualul asta, de stiinta neoficiala, este argumentata ipoteza identitatii dimensionale masa-sarcina si este dovedita cu formule, sunt obedient si respect si sustin concluziile care rezulta. Concluzii care schimba imaginea universului fizic prezentata de sistemul teoretic oficial. Si am convingerea ca intrun viitor nu prea indepartat, comunitatea stiintifica, va admite oficial, identitatea dimensionala masa-sarcina. Dar aceasta minirevolutie din fizica, va veni doar din occident. Findca doar acolo
s-a plamadit cam toata stiinta lumii. Doar atunci o vor admite si savantii nostri. Pana atunci este considerat totul ca erezie si pseudo stiinta, fara vreo verificare a rationamentelor si formulelor. Pentru savantii nostri logica formulelor nu inseamna nimic, nu are nicio valoare. Daca nu este in manuale este falsa. Dar in schimb au elogiat in permanenta teoriile elaborate si publicate liber de cercetatorii din occident. Cu relativitatea, cu monoplii magnetici, cu stringurile, cu cuarcii, cu undele asociate, cu undele gravitationale, cu fractalii sau cu cibernetica..