Cred ca esti cat si eu, desul de varstnic si sunt primul care am vorbit dupa stiinta mea despre "jucarii si joc" pe acest site, dupa cum la a doua candidatura i-am dat gratis un slogan castigator lui Basescu prin Elena Udrea(si numai prin ea, prietena buna cu el si coechipiera de baza, singura care pot crede ca nu l-a tradat, caci procuratura nu l-a intrebat inca de sanatate, exsitand, sunt convins, oricum si protectii de nivel, (ca astia de la noi in afara de Isarescu nu prea au nivel, asa este cu Guvernatorul Bancii Centrale cea care bate moneda si uneori cu Ministrul de finnte- mai degrba ministrul fiind des sanjabil politic, prin unii stabili si incrementi invartind-se in cerc restrans de functie inalte , dar poate ca aia care vor mai fi fiind, nu-i stim sau nu-i stiu eu in mod sigur), si asta in mod public ca ce o fi spus dsa, Elena Udrea, in diverse anchete poate ca nu stiu exacct, slogan pe care sunt convins ca si l-a pus in acel 2 decembrie in sarcina ei) . Sloganul a fost: "mai bine presedinte
jucator deact pesedinte
jucare" .Oricum NATO i- a rupt dintii lui Geoana facandu-l vice- presedinte, ca este bine sa-l tii cat mai aproape pe cel ce-ti poate eventual face sau poate face si rau, dublu sau triplu cat o fi fost si el ca si Mazilu(o mai fi traind asta ca ne-a facut mari servicii la inceputul cui 22 decembrie ca si cu niste ani inainte ca functionar ONU apoi drogat fiind, a cam dat-o in bara, dar paca ar fi ajuns in Filipine esi Ion i-a dat cativa lei in plus la ce mai avea si el la o universitate privata singura infiintata de el desigur dar ajutat de unii prieteni ininte de 22 decembrie 89 azi odata cu el disparuta ).
Revenind: ia unele spuse de mine pe aici, in mod gratis si fara pretentii de prioiate sau de protectii macar a acesteia (pentruca ce gandesc eu absolut liber si esoteric vorbind, poate ca este si de la Doamne Doamne dar, cu siguranta este dedicat esoteric de mine acestuia, vad ca se intampla la fal ca si la Basescu.
Pe vremuri facem mistio, desigur ca doar de prieteni spunndu-le uneori ca o vorba de-a mea cost 1$USA

(nu era inca euro).
Acum sa fie clar eu nu spun ca nu citesc in continuare ce posezi dovada chiar acum si aici, ci m-am referit doar la ultimul link indicat, caci asta este time consuming si daca ai vorbit de univers ca de o bula, inca nu suntem in esoterism dar daca esti stabilit pe versiune de univers infinit si cu chestii necunoscute in mod absolut cel putin astazi si cat timp o mai vrea transcendenta, a te referi la aceasta desi este o tangenta esoterica si eu asa am spus doar cu o probabiltate foarte mare dar nu de certitudie nu cu suta la suta si am si spus
ca poate pot gresi si asta va fi in paguba mea dar daca ai pus bula si ceva ce nu este cunoscut in mod stiintific cum ar fi materiie si energiile intunecate sau vopsite cu negru si exbula(asa cum notinea de spatiu si asta dupa Ion care mi-a explicat-o care implinea mai multi ani in 19 ianuarie dar nu mai poate fi decat comemorat din 2012 incoace, vine tot de la greci/romani dar nu am gasit origina etimologica data de ei in sensul ca ei, presupunea Ion, considerau ca spatiul este tot ce este exterior casei inonjurata, inchisa in ziurile ei si de
acea curte interioara, acel patio mult aflat in Spania dar preluat de la antici, Traian mi se pare fiind de pe acolo, si revin deci copiindu-ti ideia si completnd-o ca, cine stie, poate ca legatura dintre bula Univers cunosut- cercetat atat cat este si in care inaintam fara sa-i dam de margini (marginea da notiunea de granita, tangenta la transcndenta) care materii/energii colorate ar fi legte de unele similare in exbula asta, cred ca este cel putin sau mai mult esoteric, asa ca am raspuns si numai pe aceasta speta , similar fata de o siguranta de suta la suta pe care ti-o arogi? ca asa cred ca este corect respectandu-te si pe mai departe...
On se revera a Vldivostok sau la Moscva- tu alegi