Stii ce mi se pare ciudat? La noi romanii ( nu imi place sa generalizez in general, imi cer scuze ca o fac dar am observat acest lucru doar la noi), faptul ca in strainatate putem sa respectam legile, sa pastram si noi curatenia, sa nu ne aruncam gunoiul pe strada... sa circulam civilizat... stiti la ce ma refer? Si eu cred ca toate astea vin de la faptul ca la noi si daca exista legi acestea nu se respecta. Cei care le violeaza cel mai cras nu sunt pedepsiti. Asa ca se gandeste Gheorghe ca daca Ion a lasat mizerie dupa gratar, ce, el e mai fraier, de ce sa-si adune gunoiul?
Nu ne respectam natura. Inteleg ca am avut pana acuma alte probleme mult mai grave de care sa ne preocupam, dar cred ca a venit totusi timpul sa fim constienti de faptul ca natura e a noastra si a copiilor si nepotilor nostrii, si asa cum ne purtam cu ea, asa o vom avea si pe viitor.
Revenind la lemne, am citit ca in scandalurile astea cu taierile ilegale ar fi implicate si ceva firme straine. Normal, ca la aia nu le pasa de noi. Dar daca nici noua nu ne pasa, nici lor nu le pasa, unde ajungem? Sau credeti ca romanii sunt mai responsabili pe partea asta decat strainii?