Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Despre conversia caldurii in lucru mecanic  (Citit de 62410 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

georgemm

  • Vizitator
Re: Despre conversia caldurii in lucru mecanic
« Răspuns #135 : Februarie 15, 2010, 08:09:40 a.m. »
  Absenta mea de pe acest forum se datoreaza faptului ca mi-a fost interzis accasul.No stiu daca prin relogare voi fi reacceptat si pentru cat timp;va informez ca voi raspunde celor care le simt dator pe http://cercetare.forumgratuit.ro/ .   georgeM
 pentru neretragerea minciunilor

HarapAlb

  • Vizitator
Re: Despre conversia caldurii in lucru mecanic
« Răspuns #136 : Februarie 15, 2010, 09:51:05 a.m. »
  Absenta mea de pe acest forum se datoreaza faptului ca mi-a fost interzis accasul.No stiu daca prin relogare voi fi reacceptat si pentru cat timp;va informez ca voi raspunde celor care le simt dator pe http://cercetare.forumgratuit.ro   georgeM
Nu ti-a fost "intezis accasul",  ai fost avertizat de doua ori si nu ai tinut cont de asta, acum nivelul tau de avertisment este "Moderated". Mesajele tale trebuie sa fie aprobate de catre moderatori inainte de a aparea pe forum.
Puteai sa spui pur si simplu ca nu mai vrei sa participi pe forum si moderatorii iti publicau mesajul, nu ca ti-a fost "interzis accasul".

Offline Electron

  • Veteran
  • *****
  • Mesaje postate: 8404
  • Popularitate: +245/-217
Re: Despre conversia caldurii in lucru mecanic
« Răspuns #137 : Februarie 15, 2010, 10:12:46 a.m. »
  Absenta mea de pe acest forum se datoreaza faptului ca mi-a fost interzis accasul.
Vad ca minti in continuare. Absenta ta se datoreaza minciunii nerusinate pe care nu doresti sa ti-o retragi cu scuzele de rigoare.

Citat
No stiu daca prin relogare voi fi reacceptat si pentru cat timp;
Cu atitudinea asta nerusinata nu vei fi "reacceptat", ba chiar meriti banarea definitiva. Dar iti mai lasam ocazia sa iti revizuiesti comportamentul, cel putin deocamdata.

Citat
va informez ca voi raspunde celor care le simt dator pe http://cercetare.forumgratuit.ro/ .  georgeM
Ce simpatic! Asta e forumul "autodidactului" Abel Cavasi, nu-i asa? Acolo cum e, sunt permise minciunile sfruntate si nerusinate?
Oricum, din cate vad eu, esti dator sa-ti retragi minciuna de pe acest forum. Ai facut-o pe forumul indicat? Daca ai facut-o acolo, de ce nu o faci si aici? Daca nu ai facut-o nici acolo, de ce tot insisti, vrei sa te vada lumea cat esti de nesimtit in continuare? Rusine sa-ti fie!

e-
Don't believe everything you think.