Electron,daca doar niste scuze stau in calea dialogului nostru,mi le cer cu toata sinceritatea.
georgeM, trebuie sa-ti retragi minciuna, si sa-ti ceri scuze pentru ca ai mintit, nu sa-ti ceri scuze asa fara nici un motiv. Chiar ai probleme cu comprehensiunea limbii romane?

O sa recitesc tot ce am scris pentru a gasi punctele unde ma contrazic.
Te rog sa recitesti cu atentie in special ultimele mesaje, in care ti-e dovedit faptul ca minti. Nu de alta, dar daca nici in mesajul urmator nu-ti retragi minciuna, vei mai urca un nivel de avertisment. Si avertismentul ca averstismentul, dar rusinea de a ajunge in oala celor moderati, este ceva ce chiar nu-ti lipseste.
In rest nu cred ca trebuie sa fiu pus la zid doar pentru faptul ca "pun intrebari Naturii"si raspunsurule pe care le gasesc nu sint in acord cu raspunsurile altora,acceptate.
Nimeni aici nu te "pune la zid" pentru asa ceva. Poti sa pui ce intrebari doresti si cui doresti (in limitele normelor forumului, desigur), problema ta este insa alta: nu sti ce vorbesti. Faci afirmatii elucubrante, din ignoranta. Ca nu vrei sa-ti corectezi acele eorori, e din nou, treaba ta, si nu te obliga nimeni sa te corectezi. Avertismentul si situatia rusinoasa in care ai ajuns sunt insa pentru altceva, si anume pentru minciuna. Asta nu se accepta pe acest forum.
Nu fac alceva decat sa percep lumea inconjuratoare printr-o optica personala care-mi permite sa "vad" aspecte pe care multi doar le privesc.
Iar minti. Daca te-ai rezuma la a "percepe" lumea prin ce prisma vrei tu, ar fi perfect. Dar din pacate nu te rezumi doar la asta, ci si incepi sa emiti aberatii, contradictii, si mai nou si minciuni nerusinate. Daca aberatiile si contraditiile nu sunt interzise de normele forumului (in fond imaginea ta si credibilitatea ta sunt treaba ta personala), in schimb minciunile nu sunt tolerate pe acest forum.
Esti invitat sa prezinti orice descoperire crezi tu ca ai facut, dar atata timp cat "perceptia" si "prezentarea" asta implica debitarea de minciuni si acuzatii false, va trebui sa o faci in alta parte si nu pe acest forum.
e-
PS: Iti indic iar minciuna pe care trebuie sa ti-o retragi, sper sa nu te faci iar ca nu intelegi (vezi sublinierea cu rosu ingrosat) :
Nu eu am spus ca incalc legile termodinamice,voi sustineti asta.
Pe bune? Da' putina rusine incat sa nu minti in acest hal, ai? Ia sa vedem cine a afirmat urmatoarele:
"Transformarea lucrului mecanic in caldura prin frecare este ireversibila."Aceasta e o forma de enuntare a principiului al doilea,rezultata din observatii experimentale.
Prin ce am postat incerc sa demonstrez ca aceasta enuntare e lovita de nulitate...
Te rog sa nu mai minti spunand ca nu tu sustii ca vrei sa incalci legile termodinamice. Iata o proba (si nu e singura) care demonstreaza contrariul. Daca nu iti retragi minciunile astea, participarea ta pe acest forum se apropie de un final foarte rusinos.