Da,nu am probat pe mono si biatomic;am s-o fac.
Spor sa ai. Si sa ne prezinti si noua rezolvarea.

Ma bucur ca ai remarcat ca am idei...
Toata lumea are idei, nu e nimic special in asta. Putini sunt insa care stiu sa prezinte ideile lor in asa fel incat sa se poata determina daca sunt valoroase sau nu.
Edison spunea ca geniul inseamna un strop de inspiratie si un car de transpiratie.Eu asta incerc sa fac,sa-mi muncesc ideile.
Destept Edison cela. Daca ma intrebi pe mine, a afirma aberatii si contradictii nu semnifica nici "transpiratie" (asta poate face orice imbecil fara nici un efort) si nici "muncire de idei", atata timp cat sustii ca ai idei bune, dar prezinti aberatii.
Cat despre atitudinea ta de a inlatura tot ce nu este cizelat,nu gasesc ca e constructiva.
Este parerea ta si trebuie sa traim cu pareri diferite asupra acestui aspect. Cine e capabil sa se auto-contrazica la modul cel mai flagrant nu are in ochii mei nici o credibilitate in ceea ce spune. Nu e de datoria mea sa ma chinui sa aflu ce ar putea fi corect in ceea ce spun altii. Daca nu sunt in stare sa elimine singuri aberatiile, ii ajut eu. Sa vedem ce ramane la sfarsit.

Ideal ar fi ca progresul sa se realizeze pe concepte bine conturate,intr-o logica perfecta...,
Serios? Atunci de ce folosesti auto-contradictii in discursul tau? Le consideri parte dintr-o "logica perfecta"? Se pare ca avem concepte diferite despre ce inseamna "cizelat" la nivel de coerenta si metoda stiintifica...
de cele mai multe ori s-a facut intr-un clar-obscur,avand la baza doar intuitie si fler.
"De cele mai multe ori" ? Ce exemple ai de dat, din domeniul stiintific? Cat despre "intuitie si fler", daca cei care vin sa fabuleze pe aici nu au nici atata intuitie si fler incat sa evite aberatiile cele mai evidente, trebuie inceputa de acolo munca de a-i "trezi la realitate".
Astept de la tine sa renunti la acest "gigicontrism" exacerbat
Hai pardon! Cine se inscrie cu prisosinta in "gigicontrism" sunt tocmai cei care critica si contrazic ceea ce se cunoaste azi, din imensa lor ignoranta. Daca nu stiai, "Gigi contra" contrazice doar de dragul contradictiei, fara sa aiba argumente sau scop constructiv. Faptul ca aici ti se atrage atentia ca faci afirmatii aberante si contrazici lucruri pe care nu le cunosti, este tocmai lupta impotriva "gigicontrismului" exacerbat (si irelevant) pe care il fac cei ca tine. Asa ca, asteptam cu totii sa renunti la "gigicontrism" si sa vorbesti in cunostinta de cauza.

si poate ca,la capat de drum,vom reusi sa avem o gandire colectiva.
"Gandire colectiva" ? Poate cand vom putea comunica prin telepatie, sa intelegem ce e in capul altora fara sa fim nevoiti sa auzim aberatiile care le ies pe gura. Pana atunci, asteapta.
Eu sper sa putem continua dialogul rational, fara el nu se poate avansa in domeniile stiintifice.
O zi buna.
O zi buna si tie.
e-