Pai eu stiu ca pe wiki nu se accepta sa scrie oricine orice, ci doar ce e corect din punct de vedere stiintific. Nu ? De aia am zis ca pe siteul de mai sus e bine spus din punct de vedere stiintific chiar daca nu am citit. Nu am nici un fel de putere paranormala

.
Am citit documentul lui oliver integral si mi-am dat seama ca el greseste. El spune ca viteza luminii ar fi diferita la nivel cuantic si aceeasi la nivel macroscopic, adica totusi accepta ca viteza luminii e singura viteza din univers care la nivel macroscopic apare mereu aceeasi si asta demonstreaza TR. Deci el nu demonteaza TR ci doar se lauda ca face asta. Cu oliver am vb si personal la el acasa si stiu ce aberatii mai spune el, ca vb cu Dumnezeu si altele de astea.
Eu nu emit nici o teorie, de ex aceea cu universurile paralele. De altfel nu vreau nici sa descopar acuma cum se explica TR ca stiu ca nu pot, dar am intrebat cum explicati voi TR, cum se explica faptul ca realitatile celor doi gemeni se contrazic si chestia cea mai ciudata e ca mai afecteaza si la nivel fizic, concret ce se intampla cu fiacere geaman, TR nu e numai o observatie subiectiva.
Deci cum se explica fenomenul ca cei doi observa chestii care se contrazic ?
Eu sunt mai mare decat ala din racheta sau el e mai mare ca mine ? Daca ambele sunt adevarate cum poate sa faca parte din aceeasi realitate aceste doua realitati care dupa mine se exclud reciproc. Deci cum explicati voi chestia asta, asta ma intereseaza, nu ma intereseaza cum incerc eu sa explic, ca stiu ca eu sunt doar un nimic in materie de stiinta. Sti ca dupa formule iti da cutare si cutare, ca ambele afirmatii sunt adevarate, dar ma intreb cum este posibil asa ceva ? Cum se explica una ca asta ? Pentru ca a afirma ca eu sunt mai inalt ca tine si tu esti mai inalt decat mine contrazice orice logica, si daca ar fi sa cred o astfel de afirmatie, atunci cred ca ar trebui sa renunt in general la logica, la orice logica. E posibil asa ceva ?
Daca pentru tine e din start intrebarea mea nestiintifica, si consideri ca trebuie sa ne oprim la formulele TR atunci bine, nu mai pun intrebarea asta, dar raman la concluzia personala ca intrebarea mea nestiintifica inca nu are raspuns si gata. Ramane doar o intrebare fara raspuns si raman si eu asa fara raspuns si gata. NU rezulta nici ca TR este falsa nici nimic, ci doar ca raspunsul la intrebarea asta nu se stie inca.