Pai ce e contradictoriu : ca cei doi se afla in miscare relativa unul fata de altul, si in acelasi timp ei vad ca lumina se misca fata de ei cu aceeasi viteza, indiferent de traiectoria razei de lumina. Asta e contradictoriu.
Te tot repeti cu "asta e contradictoriu", dar nu spui ce anume e contradictoriu. Ce e contradictoriu in faptul ca legile fizicii sunt aceleasi in toate SR inertiale? Viteza luminii e ceva ce se explica pe baza legilor fizicii. Care e contradictia ca in toate SR lumina are aceeasi viteza, daca asta corespunde legilor fizicii?
PS : tu intentionezi sa ma ameninti
Nu intentionez sa te amenint. Iti atrag doar atentia ca acest comportament neserios si aceasta hlizeala dizgratioasa nu este permisa pe acest forum. Care e partea pe care nu ai inteles-o?
Poate vizitatorii o sa vada si o sa zica ca tu stii muuulte, in comparatie cu mine. Creca asta vrei sa zici.
Incet cu pianul pe scari, ca incepi sa intreci orice limita. Aici ori discutam pe argumente, ori deloc. Eu ceea ce fac este sa iti cer acele argumente care lipsesc din afirmatiile tale. Afirmatiile gratuite nu au nici o valoare. Asta vreau sa zic.
Pai ce asa mare lucru : vrei sa te umilesti comparandu-te cu mine care nu stiu fizica decat asa la nivel incepator ? Sau ai impresia ca sunt geniu si de aia te enervezi pe mine.
Sa ma umilesc? Pe asta de unde ai scos-o? In primul rand, putin imi pasa ce cred altii. In al doilea rand nu ma compar cu tine absolut deloc. Ca tu te-ai facut de rusine cu ignoranta ta si ca te hlizesti in continuare si iti bati joc, e o chestie care te caracterizeaza si mi-e teama ca va duce curand la un final inevitabil. Poti sta linistit ca nu am impresia ca ai fi vreun geniu, dar este exasperant ca dupa atatea discutii nu dai nici un semn ca ai lua in serios aceste subiecte, sau ca ai vreo intentie sa inveti cat de cat bazele fizicii inainte sa tot aberezi la nesfarsit. Si daca vei continua in acest stil, ne vom lua ramas bun de la fabulatiile tale irelevante. Asa cum ti-am mai spus, nu ne obliga nimeni sa suportam impertinenta nimanui pe aici.
e-