NU ai inteles ce vreau sa spun. Daca tu definesti metrul in functie de cum vezi tu lumina ca se deplaseaza in spatiu, atunci totul depinde de cum vezi tu lumina ca se deplaseaza.
Deci daca lumina ar parcurge o distanta de x km in t secunde, atunci tu masori timpul t si stiind c masori distanta x. Bun, viteza luminii este intr-adevarat constanta, dar ma intreb daca nu cumva noi oamenii vedem lumina ca se deplaseaza cu alta viteza decat cea reala. Daca cumva lumina ar merge in realitate cu alta viteza dar noi vedem aceasta deformat ? Eu nu am ce face si de aia gandesc asa de mult si spun din astea ...........

Eu traiesc in romania, dar aici am facut un stat al meu, stat in stat, si statul meu l-am numit statul " degeaba ", asa se numeste el.

In acest stat al meu este ilegal sa muncesti ( nu am decat o lege : nu munci stai degeaba si gandeste, ca asta e calea cea mai sigura ca sa poti inebuni ) , trebuie numai sa gandesti, de aia toti oamenii care trec granita in statul meu inebunesc si o iau razna nestiind incotro sa mai apuce.

. Si faptul ca mai gasesc calea inapoi ca sa iasa din statul meu este doar din nimereala, deci aveti grija cand treceti granita in statul meu " degeaba " ca s-ar putea sa nu mai gasiti calea de intoarcere.

O mica gluma ......