Forumul Scientia

Diverse => Critici ale paradigmei curente in stiinta => Subiect creat de: gafalda din Decembrie 04, 2008, 01:42:33 p.m.

Titlu: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 04, 2008, 01:42:33 p.m.
Problema la noi la romani este cu totul alta; risipa, inconstienta, indiferenta politicului.
In tarile civilizate nu se mai arunca energia la gunoi sau in vant.  Oamenii recupereaza energia termica si din aerul expulzat si din apa calda expulzata din locuinta, au schimbatoare de caldura..
Izolarea termica a locuintelor, in special a blocurilor vechi, nu este aplicata decat in Ardeal.
Romanii parveniti pe nedrept de azi prefera intai cheltuielile pe lux, apoi isi pun problema viitorului, a semenilor lor.  Majoritatea e tinuta in saracie, nu are posibilitatea sa aplice noile idei de recuperare a energiei. Constientizarea si obligarea clasei politice sa rezolve aceasta problema nu inseamna comunism. Asta atata timp cat salariile si pensiile nu sunt nici pe departe corecte, iar cei dela tara si dela bloc deabea au ce manca.
S-ar mai rezolva problema energiei cheltuita in transport daca ar exista dorinta la nivelul statului. Strazi, sosele, transportul in comun, etc.  Azi este o enorma risipa de energie, iar vinovatii sunt "alesii" nostri, oligarhia, care au interesul sa ne ofere doar circ si massmedia, ii costa mai putin si ei se simt mai deosebiti de restul saracimii.
Inchipuiti-va ca foarte simplu, numai sa vrea cativa politicieni, am putea in cativa ani sa reducem la jumatate consumul energetic al Romaniei. Am descongestiona si traficul, transportul, am castiga timpul pierdut, am avea o atmosfera mai respirabila. Dar EI chiar asta nu vor, vor sa stoarca maximum dela populatie, sa se optimizeze, cum au fost scoliti la scoala de profit.
Ati auzit de "sfera Dyson" , aplicata insa local ?  Inchipuiti asa ceva in jurul caselor, al oraselor.  Am putea realiza cupole cu efect de sera reglabil.  Sa ne reglam cata energie mai vrem sa primim dela soare, cata sa expulzam.
In privinta transportului cu automobilul electric, problema e rezolvata in lume, multi poate ati si aflat cum ..Dar dupa cativa ani de "experimentare" reusita, iar s-a luat o decizie politica antipopulara.
Revedeti filmul "cine a ucis automobilul electric",  Tesla parca l-au botezat, ca pe cel din 1931, care cica isi facea singur curentul la bord, folosind generatoare de free energii cu tuburi electronice acceleratoare in vid, o tehnica uitata.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Electron din Decembrie 04, 2008, 01:49:42 p.m.
Revedeti filmul "cine a ucis automobilul electric",  Tesla parca l-au botezat, ca pe cel din 1931, care cica isi facea singur curentul la bord, folosind generatoare de free energii cu tuburi electronice acceleratoare in vid, o tehnica uitata.
"tuburi electronice acceleratoare in vid" ?!?!

Ai mai multe date despre asta?

e-
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: ionut din Decembrie 04, 2008, 02:18:46 p.m.
  Buna gafalda,

  Iti inteleg frustrarea cu privire la modul cum sunt organizate lucrurile in Romania. Incearca insa sa fii mai concis in exprimare, mai ales in partea de sfarsit unde pomenesti cateva idei de producere de energie, transport etc. Nu inteleg la ce te referi prin sfera Dyson locala. Daca te referi la captarea energiei solare, banuiesc ca stii ca se folosesc deja panouri solare.
  Transportul cu automobile electrice este inca departe de a fi rezolvata. S-au facut pasi mari intr-adevar dar ele inca nu sunt fiabile economic si chiar ecologic. In tara unde locuiesc eu, desi este una foarte dezvoltata, exista relativ putin automobile electrice cu toate ca statul acorda subventii enorme celor care le folosesc incluzand folosirea gratis a autostrazilor, electricitate gratis, parcare gratis, etc.
  Partea cu automobilul electric Tesla nu cred ca ai inteles-o bine sau daca acel film pe care l-ai vazut sugereaza asa ceva atunci e o sarlatanie.
Nu exista si nici nu a existat o tehnica bazata pe "tuburi electronice acceleratoare in vid" care sa propulseze masini.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 04, 2008, 02:50:26 p.m.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sfere+dyson&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=
http://www.google.ro/search?hl=ro&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=sphere+dyson&spell=1
==========="tuburi electronice acceleratoare in vid" ?!?!===========
Mare pacat ca nu sunt cunoscute si intelese corect, mare pacat....Puneti pe google, informati-va, cautati carti vechi...
Construiti singuri cat mai multe montaje, ganditi scheme, functionarea completa a tuburilor electronice...
Chiar Einstein (si multi altii) a fost uimit de dispozitivul electronic inventat de Tesla in 1931..'""'tesla electric car 1931 '"""  Si l-a felicitat...Chiar mai mult, l-a angajat pe  http://www.rastko.org.yu/rastko/delo/10917   Kenneth  Swezey sa-l spioneze zilnic pe Tesla, ceea ce  a si facut cu mult succes. Swezey a intrat in posesia manuscriselor lui Tesla, nu FBI, si le-a dus (originale si copiile) in Israel.  Apoi a inaugurat dupa razboi la Belgrad muzeul memorial Tesla.  >>>> K. M. Swezey, the best friend and confidant of Tesla !!!!!!!!!
O sa revin si o sa dau niste citate din singura carte veche despre Tesla aparuta la noi, o traducere ruseasca.
http://americanhistory.si.edu/archives/d8047.htm
http://ban.junis.ni.ac.yu/Bibl/tesla/tesla_AutoBiografije/1948_Nikola%20Tesla_By_Kenneth_Svezey.pdf
http://www.ttr.com/Who%20Was%20Dr%20Tesla.pdf  Tesla, doctor honoris cauza a Politehnicii Bucuresti..Nimeni din Politehnica nu stie asa ceva, nu exista o carte de onoare din 1937..
http://books.google.ro/books?id=PeUUd3KFXM8C&pg=PA419&lpg=PA419&dq=tesla+kenneth++swezey&source=bl&ots=LjMRgmWOSp&sig=FVDrNUpdvqU_ist2fmtz_qATfrU&hl=ro&sa=X&oi=book_result&resnum=9&ct=result#PPA407,M1
Tesla a fost unul din savantii care au rezolvat criza energetica..Dar cand in 27 mart 1931 J.P.Morgan a aflat, a intrat in coma, altfel sigur il finanta sa faca nu unul, ci milioane si miliarde de automobile, mult mai ieftine decat actualele.....(Desigur am glumit putin aici la sfarsit in privinta lui Morgan).
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Electron din Decembrie 04, 2008, 03:28:43 p.m.
==========="tuburi electronice acceleratoare in vid" ?!?!===========
Mare pacat ca nu sunt cunoscute si intelese corect, mare pacat....Puneti pe google, informati-va, cautati carti vechi...
Ai date sau nu? Explica-ne si noua daca stii despre ele. Ar fi mare pacat sa stii atatea si sa nu te poti exprima coerent ...


e-
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: ionut din Decembrie 04, 2008, 03:29:59 p.m.
   Nu inteleg care e problema unora cu privire la Tesla. Sustinatorii teoriei conspiratiei de pe acest forum il mentioneaza si ei ca autor a unor tehnologii inexistente. Tesla a fost un fizician respectat care a realizat multe lucruri si chestia asta i-a fost recunoscuta. Poate stiti ca unitatea de masura a intensitatii campului magnetic se numeste "Tesla". El a avut deasemenea un aport considerabil in utilizarea fenomenelor fizice in aplicatii practice. Dar de aici pana la ai atribui descoperirea unor sisteme care fac energie din nimic e cale lunga.
    Cu privire la sferele Dyson, dispozitive ce ar orbita aproape de Soare pentru a capta o mare parte din energia acestuia, ele sunt posibile din punct de vedere conceptual. Practic, banuiesc ca va dati seama ca e mai greu la stadiul actual al civilizatiei noastre. Sferele Dyson "locale" pe care le pomeniti, nu sunt decat panourile solare, existente deja. Daca va ganditi la niste sfere care literalmente sa fie construite in jurul unei case atunci nu cred ca acestea ar fi nici necesare si nici eficiente. Daca se vrea captarea energiei solare atunci panourile solare orientate perpendicular pe directia razelor Soarelui au cea mai mare eficienta. O sfera ar avea o productie de energie raportata la suprafata foarte mica.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 05, 2008, 12:29:51 a.m.
Recomand recitirea cu mai multa atentie a ceea ce e dat pe marele google, fiecare cuvant si nuanta conteaza..In ziua de azi nu e laudabil sa emitem si sa impunem pareri unice,absolute, chiar sa le impunem.
"" Dar de aici pana la ai (a-i) atribui descoperirea unor sisteme (,) care fac energie din nimic (,) e cale lunga. ""
Azi si copii de gradinita au auzit de energia si materia intunecata, pe care nu o putem vedea si pipai usor. Inca multi romani (crestini) cred orbeste ca vidul cosmic-fizic nu contine nimic. Nu-l pot imagina ca un spatiu aproape plin de particule materiale diverse, intro perpetua ciocnire. Cand trece un curent electric, tocmai aceste particule influientate si rearanjate formeaza campul magnetic. 
Campul electric si gravific sunt tot componente ale vidului real material.
Cateva linkuri utile
http://www.john-a-harper.com/tubes201/
http://www.waterpoweredcar.com/teslascar.html
http://keelynet.com/energy/teslafe1.htm
http://www.tfcbooks.com/teslafaq/q&a_016.htm
http://www.whatmatters.nu/ferw.html
http://www.hbci.com/~wenonah/new/tesla.htm
http://www.frank.germano.com/blackbox.htm
http://www.jacquesfortier.com/Zweb/JF/Énergie%20du%20Vide.html

http://quanthomme.free.fr/energielibre/evolution/PageDVS_3.htm
"Il n'y a pas de crise de l'Energie, mais simplement une crise d'Ignorance" B. Fuller

http://jlnlabs.online.fr/vsg/synergetic.htm

Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: ionut din Decembrie 05, 2008, 10:33:42 a.m.
Recomand recitirea cu mai multa atentie a ceea ce e dat pe marele google, fiecare cuvant si nuanta conteaza..In ziua de azi nu e laudabil sa emitem si sa impunem pareri unice,absolute, chiar sa le impunem.
   Dumneata esti cel care a venit cu teoria conspiratiei. Eu nu zic decat ceea ce poate fi probat prin citirea manualelor de fizica si a articolelor stiintifice.

"" Dar de aici pana la ai (a-i) atribui descoperirea unor sisteme (,) care fac energie din nimic (,) e cale lunga. ""
Azi si copii de gradinita au auzit de energia si materia intunecata, pe care nu o putem vedea si pipai usor. Inca multi romani (crestini) cred orbeste ca vidul cosmic-fizic nu contine nimic. Nu-l pot imagina ca un spatiu aproape plin de particule materiale diverse, intro perpetua ciocnire. Cand trece un curent electric, tocmai aceste particule influientate si rearanjate formeaza campul magnetic. 
Campul electric si gravific sunt tot componente ale vidului real material.
    Domnule gafalda, din numarul posturilor pe care le aveti inteleg ca nu sunteti demult pe acest site si nu prea ati citit ce e scris pe aici. Altfel ati fi vazut ca aici pe forum suntem cel putin trei doctoranzi care participam direct la experimentele LHC care isi propun printre altele sa descopere sau cel putin sa inteleaga ce ar putea fi materia si energia intunecata. De aceea dati-mi voie sa cred ca habar nu aveti ce este aceea energie si materie intunecata, la fel cum habar nu am eu si toti oamenii din lumea asta. Diferenta dintre mine si dumneata este totusi ca eu as putea sa dau niste pronosticuri educate cu privire la acest subiect.
   Oricum, teoria expusa de dumitale este "interesanta". Este proprie? Ne puteti explica mai in detaliu sau aveti ceva referinte credibile? La referinte credibile ma refer macar la site-uri care sa aiba o denumire mai credibila decat "keelynet" sau "waterpoweredcar".
     
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 05, 2008, 12:41:32 p.m.
Nu exista conspiratii, cum credeti dv. Doar niste examene si examinari mai corecte si mai speciale.
Va recomand alte facultati platite si alte tipuri de "doctorate". Exista, dar va vom cauta noi cand si daca va veni momentul. Si veti avea sincer un alt bon-"ton".  C.V. noi il intocmim de asta data.
In general "studentii" nostri au peste 40-50 de ani si cursurile nu au sfarsit, sunt nelimitate. Se acorda grade, nu diplome.
Pana una alta, un multi-link, accesati tot ce se poate.:
http://jlnlabs.online.fr/vsg/index.htm
http://jlnlabs.online.fr/vsg/synergetics.pdf
http://franckvallee.free.fr/localhost/plain/content/download/113/429/file/reference-synergetique.pdf

Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Electron din Decembrie 05, 2008, 01:07:45 p.m.
Va recomand alte facultati platite si alte tipuri de "doctorate". Exista, dar va vom cauta noi cand si daca va veni momentul. Si veti avea sincer un alt bon-"ton".  C.V. noi il intocmim de asta data.
In general "studentii" nostri au peste 40-50 de ani si cursurile nu au sfarsit, sunt nelimitate. Se acorda grade, nu diplome.
Impresionant. Tu ce grad(e) ai?

e-
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: ionut din Decembrie 05, 2008, 03:16:48 p.m.
Nu exista conspiratii, cum credeti dv. Doar niste examene si examinari mai corecte si mai speciale.
Va recomand alte facultati platite si alte tipuri de "doctorate". Exista, dar va vom cauta noi cand si daca va veni momentul. Si veti avea sincer un alt bon-"ton".  C.V. noi il intocmim de asta data.
In general "studentii" nostri au peste 40-50 de ani si cursurile nu au sfarsit, sunt nelimitate. Se acorda grade, nu diplome.
Pana una alta, un multi-link, accesati tot ce se poate.:
http://jlnlabs.online.fr/vsg/index.htm
http://jlnlabs.online.fr/vsg/synergetics.pdf
http://franckvallee.free.fr/localhost/plain/content/download/113/429/file/reference-synergetique.pdf
     Doar atat puteti domnule gafalda? Nu puteti avea o discutie pe subiect si cu argumente? Ati facut niste afirmatii, ati putea sa le lamuriti dar vad ca faceti tot soiul de trimiteri pe anumite pagini fara a catadicsi sa spuneti despre ce e vorba.
   Daca ati sti si intelege despre ce vorbiti nu v-ar fi greu sa deschideti o discutie comprehensiva si educativa aici pe forum. Dar se pare ca cei 40-50 de ani au cam trecut fara folos. Ar fi trebuit sa aveti un spirit pedagogic dezvoltat pana acum nu sa actionati precum misionarii sectelor religioase obscure.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 05, 2008, 04:48:36 p.m.
Pedagocic ? tocmai asta e pedagogie, toate vin, dar vin la timpul lor, dar numai daca se forteaza intelectul creativ. Propriu, nu al altora, ca in comunism, in dictatura proletariatului asupra intelectualilor.
De la acest nivel nu mai este pedagocic de a da mura in gura "cercetatorilor".. Din contra, trebuie doar sa-i incurajezi pe cei ce vor veni dupa tine, sa aibe vointa si incredere, ca si ei trebuie sa descopere orice au descoperit inaintasii. De aceea se dau informatiile partiale.  Se vor gasi destui care vor gasi calea creatiei, cu ei va merge omenirea inainte. Daca afla pe gratis si cei ce nu se forteaza intelectual, acestia vor deveni periculosi prin caracterul lor.
Veti mai observa, ca in plus se presara intentionat in drumul tinerilor aspiranzi stiintifici tot felul de capcane, unele greu de detectat. Cei talentati le intuiesc, au niste simturi suplimentare.  La fel ca shahistii de exceptie.
Nu e posibil sa avem in ziua de azi o inflatie de scientisti, trebuiesc doar strictul necesar, dar extrem de buni.
Uitati ce multi rusi, indieni, chinezi, etc. se afirma in fizica. Oare ce talent ascuns au, ce vizionari sunt ? Le functioneaza oare mai creativ ochii mintii ?
Sper sa fiti si voi romanasii pe calea cea buna, cineva acolo sus va iubeste.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Electron din Decembrie 05, 2008, 05:16:36 p.m.
Povestea asta cu "trebuie sa aveti incredere ca sa gasiti calea" e tipica sarlatanilor. Ca tot veni vorba de caracter.

Si totusi, nu ai raspuns ce grad(e) ai. Sau ti-e rusine sa ne spui?

e-
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 05, 2008, 05:59:15 p.m.
Multumesc pt caracterizare. O merit, domnule electron negativ.
Quod erat demonstrandum.
Poate voi semna pe una din hartiile dv. cu "sarlatan". Eu sau colegii mei.
P.S. Pt jigniri din placere exista PM, ar fi trebuit sa lasati forumul nepoluat. Ce fel de admin. sunteti ?
Sau asa este la romani ?. Mai vizionati si forumurile din alte tari civilizate.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Adi din Decembrie 05, 2008, 06:20:54 p.m.
Domnule Gafalda, inca nu ne-ati spus ce grad aveti.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: ionut din Decembrie 05, 2008, 07:06:16 p.m.
       Deci sa intelegem ca dumneata faci parte dintr-o societate secreta care urmareste oamenii si ai venit aici sa ni te destainui? Stiai ca forumul asta e citit de ceva oameni si ca e posibil sa te dai de gol? :D Sper ca esti un tip glumet altfel nu cred ca pe cineva il duce mintea sa intimideze pe cineva intr-un mod asa de prost cum o faci tu. Nu te-ai gandit niciodata ca poate unii dintre noi sunt membri in organizatia ta secreta, poate chiar cu un rang mai mare ca al tau si te-am putea pedepsi? :D Nu ar ramane nici o urma ... ;)
      Pana una alta, daca nu ai nimic de spus cu privire la acest topic, ar trebui sa ti se mute posturile in alt topic. Documentatia la care ai postat linkuri te califica cel mult pentru categoria de "Critici la paradigma actuala in stiinta".

P.S. Parti din postul asta sunt un pamflet si sper ca va fi tratat ca atare.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Electron din Decembrie 05, 2008, 07:20:58 p.m.
Poate voi semna pe una din hartiile dv. cu "sarlatan". Eu sau colegii mei.
Poate. Si ce-i cu asta ?

Citat
P.S. Pt jigniri din placere exista PM, ar fi trebuit sa lasati forumul nepoluat. Ce fel de admin. sunteti ?
Sau asa este la romani ?. Mai vizionati si forumurile din alte tari civilizate.
Te-a jignit comentariul meu? Eu speram sa-mi spui ca nu vii cu povesti de sarlatan, ci cu documente stiintifice si lucruri verificabile.

Apoi, faptul ca sunt admin pe acest forum nu inseamna ca nu pot sa am opinii ca orice alt membru. Iar daca prin comentarii depasesc normele (nu sunt perfect), atunci sunt ceilalti administratori care sa ma atentioneze.

Pana una alta tu vii cu pseudo-stiinta si cu cursuri secrete pentru "studenti" de 40-50 de ani selectionati "pe spranceana", lucru care polueaza acest forum intr-un mod ingrijorator.

e-
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: gafalda din Decembrie 05, 2008, 10:06:39 p.m.
Sunteti cei trei muschi tari. Impreuna nu aveti decat varsta mea si vorbiti asa cum aveti educatia. 
Despre cunostintele de fizica corecta nu trebuie sa mai aflati nimic. Maxim internetul.
Veti face toata viata numai fizica oficiala, asa cum vreti, veti deveni I.O..
Dar va pot din cand in cand invita acolo unde fac demonstratii si experiente de fizica, care ii sfideaza "legile".
Pacat de raul pe care il faceti (fara sa vreti) unor tineri in formare, capabili, dornici de a cunoaste adevarul.
Forumul acesta putea sa fie o cale.
(http://www.scientia.ro/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) Pentru atitudine non-stiintifica
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Adi din Decembrie 05, 2008, 10:16:36 p.m.
Inteleg ca spuneti oficial ca aveti un fel de teorie conspirationista care crede ca exista experimente reale pe care stiinta nu le recunoaste si ziceti ca e pacat ca forumul nostru nu promoveaza acele experimente. Pai forumul asta tocmai impotriva aceea lupta, impotriva dezinformarii aduse de oameni ca dumeavoastra. Forumul asta exact STIINTA OFICIALA isi propune sa prezinte. Sunt atatea aberatii pe net, ca omul nu mai stie ce zice exact stiinta si ce nu. Tocmai asta dorim sa ajutam omul sa afle: ce zice stiinta.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Moderator1 din Decembrie 05, 2008, 11:42:54 p.m.
Acest topic a fost creat pentru a separa o tangenta off-topic din alta discutie. A fost mutata aici pentru ca in plus se refera la "stiinta alternativa". Indicele "01" este o masura de prevedere, pentru ca e posibil sa mai avem astfel de cazuri pe viitor.

<M1>
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: Adi din Decembrie 05, 2008, 11:55:38 p.m.
Multumesc mult ca ai scos divagatiile acestea din topicul principal.
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: ionut din Decembrie 07, 2008, 04:00:04 p.m.
Sunteti cei trei muschi tari. Impreuna nu aveti decat varsta mea si vorbiti asa cum aveti educatia. 
Despre cunostintele de fizica corecta nu trebuie sa mai aflati nimic. Maxim internetul.
Veti face toata viata numai fizica oficiala, asa cum vreti, veti deveni I.O..
Dar va pot din cand in cand invita acolo unde fac demonstratii si experiente de fizica, care ii sfideaza "legile".
Pacat de raul pe care il faceti (fara sa vreti) unor tineri in formare, capabili, dornici de a cunoaste adevarul.
Forumul acesta putea sa fie o cale.
(http://www.scientia.ro/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) Pentru atitudine non-stiintifica
   gafalda,
   Daca arunci o privire pe acest forum ai vedea ca nu numai ca nu se face cenzura aici, ba chiar se incurajeaza exprimarea si in primul rand DISCUTAREA ideilor. Uneori, datorita acestui principiu, userii activi de pe acest forum sunt nevoiti sa suporte abuzurile pe care anumiti useri le fac. Asa ca nu acuza acest forum aiurea, doar pentru ca nu sunt de acord sa propovaduiasca "adevarurile" tale.
   Dumneata nu ai discutat nimic aici. Ai putea sa initiezi o discutie bazata pe argumente. Care sunt principiile teoriei dumitale si cum se pot proba ele. Doar intrand in discutii si convingand oameni de veridicitatea lucrurilor pe care le aparati veti putea sa va faceti recunoscut, si nu prin secretomanie securistoida. Spuneti ca nu suntem educati, dar aici nu v-a jignit sau repezit nimeni ci dimpotriva, dvs. ati incercat sa intimidati lumea. Asta nu este comportament de om in varsta care vorbeste cu tineri. Sau asa se poarta in "organizatia" dvs.? Traim intr-o lume libera domnule gafalda, treziti-va!
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: RaduH din Februarie 18, 2009, 04:45:58 p.m.
Nu pot sa zic decat ca si eu sunt de acord cu teoria cnspiratiei .
Numai ca eu stiu care e adevarul .
Conspirationistii nu au nimic ascuns si tinut in secret in afara de nu stiu ce profetii , care nu cred ca se pot implini .
Ceva cu un "test de-al lui Nostradamus " cu ceva Henric al cincilea , cam asa ceva .
Titlu: Re: Tangenta off topic 01
Scris de: RaduH din Februarie 18, 2009, 06:18:35 p.m.
Pardon era vorba de Henric al doilea .