Forumul Scientia

Diverse => Critici ale paradigmei curente in stiinta => Subiect creat de: Teodor Sarbu din Mai 07, 2012, 03:43:16 p.m.

Titlu: O întrebare despre TRG: lumina deformează şi ea spaţiul?
Scris de: Teodor Sarbu din Mai 07, 2012, 03:43:16 p.m.
 Lumina deformează şi ea spaţiul? Şi o mică rugăminte, decât să veniţi de la început numai cu întrebări mai bine de loc. De regulă le voi ignora. Dacă pui numai întrebări, fără să participi la discuţie înseamnă că nu faci decât să obstrucţionezi acest site.  
Titlu: Răspuns: O întrebare despre TRG: lumina deformează şi ea spaţiul?
Scris de: Electron din Mai 07, 2012, 05:07:10 p.m.
Ar trebui si noi sa ingoram aceste topice in care se pun doar intrebari, fara sa se prezinte propria opinie, scopul discutiei sau interesul intrebarii. Sa nu uitam ca aici este sectiunea de critici ale paradigmei actuale, deci cei care se vor mari critici ai stiintei de azi ar trebui sa demonstreze inainte ca stiu ceea ce critica, adica faptul ca nu critica din ignoranta.

e-

PS: Teodor Sarbu, daca ai pus aceasta intrebare nu cu scopul de a critica, ci din dorinta sincera de a afla care este pozitia stiintei actuale pe aceasta tema, atunci cred ca ai gresit sectiunea la care ai postat acest topic.
Titlu: Răspuns: O întrebare despre TRG: lumina deformează şi ea spaţiul?
Scris de: HarapAlb din Mai 08, 2012, 12:24:19 a.m.
Lumina deformează şi ea spaţiul? Şi o mică rugăminte, decât să veniţi de la început numai cu întrebări mai bine de loc deloc.
Raspunsul il gasesti in orice carte de relativitate. Stii sa citesti ? Ca de scris nu prea...
Succes!!!
Titlu: Răspuns: O întrebare despre TRG: lumina deformează şi ea spaţiul?
Scris de: Teodor Sarbu din Mai 08, 2012, 11:54:05 a.m.
HarapAlb. Poate că vreau şi eu, ca un muritor de rând să mă mai lămuresc, aşa mai pe înţelesul tuturor cu TRG şi nu să mă plimb de la Ana la Caiafa.
Titlu: Răspuns: O întrebare despre TRG: lumina deformează şi ea spaţiul?
Scris de: Electron din Mai 08, 2012, 03:15:58 p.m.
Poate că vreau şi eu, ca un muritor de rând să mă mai lămuresc, aşa mai pe înţelesul tuturor cu TRG şi nu să mă plimb de la Ana la Caiafa.
Atunci ai gresit sectiunea forumului. Daca doresti ca un moderator sau administratorul sa mute discutia la sectiunea potrivita, se poate face si asta.

e-