Fizică, astronomie şi aerospaţiale > Cosmologie
Viteza luminii
ion adrian:
De ce romanii doresc mereu si mereu sa-si dovedeasca o presupusa superioritate prin agresivitate si prin atacul la persoana. Nu fug dar nu am nimic in plus de spus. Daca tu spui ca este absurd ce sustin sau in ce cred ce raspuns poti primi? Ca eu consider ca nu este absurd. Si ce-i cu asta?
Cele spuse de mine fiind la nivelul unor postulate nu se pot dovedi si... atat. Dovedeste tu tot ce doresti. De exemplu falsitatea postulatului constantei vitezei luminii. Oricum pe alt fir am facut niste afirmatii discutabile ref BB dar nu am primit vreun raspuns asa ca....
ion adrian:
PS Si in nici-un caz eu nu pretind ca masina poate ajunge la viteza luminii. Dar spun ca daca ar ajunge ar fi lumina. Asa interpretez eu relatia einsteiniana.
Electron:
--- Citat din: ion adrian din Martie 02, 2014, 03:06:04 p.m. ---De ce romanii doresc mereu si mereu sa-si dovedeasca o presupusa superioritate prin agresivitate si prin atacul la persoana.
--- Terminare citat ---
Ai fost atacat la persoana pe aici? Spune clar pe cine acuzi si cu ce probe iti sprijini acuzele.
--- Citat --- Nu fug dar nu am nimic in plus de spus. Daca tu spui ca este absurd ce sustin sau in ce cred ce raspuns poti primi? Ca eu consider ca nu este absurd. Si ce-i cu asta?
--- Terminare citat ---
Intr-o discutie serioasa, se aduc argumente, ca atare asta astept de la tine, cu atat mai mult cu cat sustii lucruri absurde. Daca tu sustii lucruri absurde pentru singurul motiv ca tu nu le consideri absurde, e bine de stiut, nu?
--- Citat ---Cele spuse de mine fiind la nivelul unor postulate nu se pot dovedi si... atat.
--- Terminare citat ---
Ce ai afirmat tu in discutia asta nu este "la nivel de postulate". Ca atare rezulta inca o data ca nu intelegi ce inseamna postulat in acest context.
--- Citat --- Dovedeste tu tot ce doresti.
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru permisiune, chiar nu mai puteam fara ea.
--- Citat --- De exemplu falsitatea postulatului constantei vitezei luminii.
--- Terminare citat ---
De unde saracie ai inteles tu ca eu as vrea sa demonstrez falsitatea postulatului constantei vitezei luminii? Tu nici ce citesti de la altii nu intelegi?
--- Citat --- Oricum pe alt fir am facut niste afirmatii discutabile ref BB dar nu am primit vreun raspuns asa ca....
--- Terminare citat ---
Asa ca, ce? Poate vei primi in viitor, poate nu. Ce relevanta are asta in aceasta discutie?
e-
Electron:
--- Citat din: ion adrian din Martie 02, 2014, 03:13:40 p.m. ---PS Si in nici-un caz eu nu pretind ca masina poate ajunge la viteza luminii.
--- Terminare citat ---
Daca nu pretinzi ca poate ajunge la viteza luminii, de ce vorbesti despre lucruri pe care le consideri imposibile, ca sa dai impresia celorlalti ca le consideri posibile?
--- Citat --- Dar spun ca daca ar ajunge ar fi lumina. Asa interpretez eu relatia einsteiniana.
--- Terminare citat ---
Bun, iar asta dovedeste ca nu intelegi ce inseamna relatia lui Einstein.
e-
stratulatdobrin:
Aceasi probleme a pus si Einsta
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă