Matematică şi Logică > Matematica aplicata

Stiti de Wolfram Alpha, motorul de calcul pe net de matematica si nu numai?

<< < (2/4) > >>

styhl:
 ;D ;D ;D ;D, calcule de acest gen si mamuta le poate efectua. Dar de ce programul acesta nu poate calcula probleme (chiar probleme nu exercitii) ,fie din matematica, cu sens logic si foarte complicate?  ;D

Adi:

--- Citat din: styhl din Aprilie 30, 2011, 05:48:06 p.m. --- ;D ;D ;D ;D, calcule de acest gen si mamuta le poate efectua. Dar de ce programul acesta nu poate calcula probleme (chiar probleme nu exercitii) ,fie din matematica, cu sens logic si foarte complicate?  ;D

--- Terminare citat ---

Manuta, adica de mana, sau maimuta? In orice varianta, te inseli. Poate face calcule pe care nu le poti face de mana si desigur pe care nu le pot face maimutele.

styhl:
...mamutza (bunicutza).
 Pai de ce spui ca este asa de minunat acest program? Are un algoritm anumit, efectueaza anumite operatii repetitive  si atit. Dar daca il intrebi: "citi ani are Adi", spre exemplu, sau intervalele celea de integrare vor fi niste litere?

Adi:

--- Citat din: styhl din Aprilie 30, 2011, 07:09:28 p.m. ---...mamutza (bunicutza).

--- Terminare citat ---

Ah! Incearca sa folosesti pe viitor cuvinte clare, nu regionalisme!


--- Citat din: styhl din Aprilie 30, 2011, 07:09:28 p.m. --- Pai de ce spui ca este asa de minunat acest program? Are un algoritm anumit, efectueaza anumite operatii repetitive  si atit. Dar daca il intrebi: "citi ani are Adi", spre exemplu, sau intervalele celea de integrare vor fi niste litere?

--- Terminare citat ---

Este minunat pentru ca iti face calcule foarte complicate care tie ti-ar lua foarte mult timp sa le faci (integrale, derivate, grafice de functii) si toate astea direct din browser pe net. Practic ai programul de matematica numit Mathematica direct in browser, fara sa fie nevoie sa il cumperi si sa il instalezi la tine pe calculator.

Serios acum, in ce clasa esti? Intelegi macar ce este o integrala, o derivata, importanta lor si ca bunica ta nu le poate calcula, ba nici macar cei mai destepti oameni din lume nu le pot calcula de mana decat in cazuri limitate?

A.Mot-old:
Este foarte bun numai ca ar trebui sa dea uneori si anumite indicatii de calcul subtile (artificii).......L-am folosit si eu insa daca vrem sa invatam ceva trebuie sa apelam la el doar cand avem nevoie si oricum nu cred ca este indicat elevilor deoarece nu da modul de calcul........

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă