Dragilor, ma gandesc cu oarece nostalgie la
Electron care
in 2017 era bine mersi pe aici si parca, parca se pregatea sa se infrunte cu mine in problema in care eu am mers intru salvarea onoarei lui Legendre si desigur si pntru gloria mea de geometru starnindu-i invidia(pacat) dand noi demonstratii pentru teorema lui Euclid cum de altfel si am spus-o clar in 2018-2019, o facuse mult inaintea mea inca de la incepuul scolului 19 marele geometru francez Adrien-Marie Legendre al arui nume francezii l-au ingropat pentru posteritate, alaturi de altele tot asa de ilustre, in fundatia turnului Eiffel, fara din pacate ca el sa fi insistat in a-si afirma pana la capat aceasta realizare asa cum cei ce au urmarit postarile mele mai noi de pe acest forum au aflat.
Spun teorema lui Euclid caci nu-i mai pot spune postulat unui adevar geometric demonstrabil folosind alte postulate primare adica primele patru ale maretului Euclid si deigur si probleme rezolvate de acesta in cadrul geometriei plane euclidiene neutrale adica in spatiul de curbura nula si fara sa apeleze suplimentar la postulatul V.
Renind la Electron spun ca ma mir caci stiin ca pretentiil lui mergeau in spcial catre fizica si mai ales fizica cosmoului, a tacut malc si s-a fcaut ca nu observa cantarirea Universului respetiv determinaea masei acesuia in kg facuta de mine intr-un mod forte elegant si simplu si
lucru miraculos obtinand o valoare similara cu cele calculate sau evaluate prin mijloace teoretice mai sofisticate cosmologic asa cum se vede din postarea mea de mai sus reluata integral mai tarziu si de A.Mot ca sa declare foarte surt ca nu picepe nimic eu neasteptandu-ma ca el sa priceapa...
Asadar Electron daca mai poti vedea ce-ti sciu acum manifesta-te dragule, ca eu te-am iertat cum este crestineste sa-ti ierti aproapele si ti-am intels si frustrarea...