Forumul Scientia

Internet => Search Engine Optimisation - SEO => Subiect creat de: morpheus din Martie 03, 2011, 11:34:09 a.m.

Titlu: Credeti ca e utila optimizarea forumurilor SMF pentru motoarele de cautare ?
Scris de: morpheus din Martie 03, 2011, 11:34:09 a.m.
Sper ca cineva de pe aici s-a preocupat vreodata de asa ceva, mai exact de optimizarea pentru Google a unui forum de tip SMF.

Exista un modul pentru SMF care se numeste pretty URLs: (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=636 (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=636)), care rescrie link-urile interne ale forumului folosind
modulul apache mod_rewrite. Probabil ca mai exista si alte module ori proceduri similare.

Din ce am citit pe forumul oficial SMF, o asemenea procedura nu este una recomandata de cei cu state vechi pe acolo.

Credeti ca e utila implementarea unui asemenea mecanism? Bazat pe experienta personala, credeti ca instalarea si configurarea unui asemenea modul ar aduce avantaje in ceea ce priveste pozitionarea in raspunsurile Google a topicurilor abordate in forum?
Titlu: Re: Credeti ca e utila optimizarea forumurilor SMF pentru motoarele de cautare ?
Scris de: paraschivrazvan25 din Martie 09, 2021, 07:34:32 p.m.
Munca de optimizare este una lunga si dificila, din pacate resursele existente pe piata in acest moment sunt contra cost, eu promovez un site de rent a car bucuresti (http://www.rent-a-car-otopeni.ro) si este destul de mult de munca la optimizare si promovare. Este vorba de siteul rent-a-car-otopeni.ro (http://www.rent-a-car-otopeni.ro)

Titlu: Re: Credeti ca e utila optimizarea forumurilor SMF pentru motoarele de cautare ?
Scris de: princehansolo din Martie 10, 2021, 06:46:07 a.m.
paraschivrazvan, inteleg ca te-ar interesa o promovare GRATIS intr-o lume unde totul se invarte in jurul banilor. Eu fiind din provincie, nu ma intereseaza Otopeniul, deci pentru mine este spam aceasta publicitate - indiferent ca este gratis sau pe bani. Ce ai facut aici pe forum este trolling mascat...
Titlu: Re: Credeti ca e utila optimizarea forumurilor SMF pentru motoarele de cautare ?
Scris de: atanasu din Martie 10, 2021, 12:24:00 p.m.
Trebuia sa-l lasi pe dl Morpheus care este moderator pe acest forum si care a deschis in 2011 chestiunea si daca este trolling mascat ii revine dlui sa observe asta. :)