Educaţie şi cercetare > Educatie

Facultatea de fizică din Magurele

(1/7) > >>

piticot:*:
buna tuturor !!! termin acest an liceul si as vrea sa ma inscriu la facultatea  de fizica din magurele .as dori si eu mai multe detalii despre facultate,camine ... nu prea gasesc pe net mai nimic de genu.sau daca nu sa vb cu cineva care este inscris acolo si imi poate da informatii . va rog :):):)

Adi:
Faptul ca nu gasesti aceste informatii pe net cred ca trebuie sa iti dea de gandit ca nu e locul potrivit sa mergi acolo. Nu crezi? Daca nici macar un site cu informatii banale nu sunt in stare sa tina?

HarapAlb:
Incearca aici: http://www.physis.ro/forum/

tavy:

--- Citat din: Adi din Aprilie 30, 2011, 06:30:29 p.m. ---Faptul ca nu gasesti aceste informatii pe net cred ca trebuie sa iti dea de gandit ca nu e locul potrivit sa mergi acolo. Nu crezi? Daca nici macar un site cu informatii banale nu sunt in stare sa tina?

--- Terminare citat ---
Poate e locul potrivit să meargă la o facultate unde:

--- Citat din: Adi din Aprilie 13, 2011, 07:16:08 p.m. ---Eu facut facultatea in vest si ei in Romania.
In vest se face mai putina teorie si mai multa practica, iar in Romania mai multa teorie si mai mult practica.
In plus, ei au facut in tara cel putin patru ani, poate chiar cinci, dar eu am facut numai trei ani, sarind anul patru cand se faceau toate cursurile in profunzime, iar din aia trei ani primii doi au fost de inginerie.
Ce stiu cu adevarat fizica stiu din liceu si in liceu te asigur ca nu am facut nimic de acceleratie in teoria relativitatii.

--- Terminare citat ---
Unde să învețe ca după ce a respins toate argumentele logice să accepte același lucru argumentat ilogic (apel la autoritate).

--- Citat din: Adi din Aprilie 13, 2011, 07:16:08 p.m. ---Desigur, acum textul tau m-a convins. Daca unii cu practica in teorie au decis ca teoria relativitatii poate descrie si corpuri accelerate si sisteme neinertiale, ii cred. Nu e asa greu sa cred pe cineva care a lucrat mult in domeniul asta.

--- Terminare citat ---


--- Citat din: piticot:* din Aprilie 30, 2011, 06:28:17 p.m. ---buna tuturor !!! termin acest an liceul si as vrea sa ma inscriu la facultatea  de fizica din magurele .as dori si eu mai multe detalii despre facultate,camine ... nu prea gasesc pe net mai nimic de genu.sau daca nu sa vb cu cineva care este inscris acolo si imi poate da informatii . va rog :):):)

--- Terminare citat ---
Uită-te și pe http://www.fizica.unibuc.ro, nu sunt informații despre cămine dar găsești ceva informații despre cursuri și profesori. Nu am mai multe detalii, nu am mai avut de-a face cu Măgurele de vreo 12 ani și pe atunci deja se degradase mult situația pe acolo. Din ce mă uit pe site văd că unii profesori buni mai sunt încă pe acolo, cum ar fi „Liviu Giurgiu”, alții probabil au plecat de mult, cum ar fi „Sever Ion Spânulescu” sau „Andrei Ludu”.

Adi:
Exact Tavy, am mers in afara si am avut o pregatire mai buna decat in tara. Desigur, mai buna in ceea ce conteaza, anume fizica experimentala, sanse de stagii in proiecte reale, experimentale, internationale, voluntariate, si altele. Plus mentalitatea de a actiona. Dovada ca eu am facut cel mai mare site de promovare a stiintei in Romania, iar nu unul din miile de studenti din Romanai. Poti zice tu ce vrei, tot in afara e facultate mai serioasa. Pentru viata. Daca vrei teorie curata si doar atat, poate la Magurele. Dar daca discutam de teoriile cele mai moderne, pun pariu ca si acolo sunt depasiti. Daca te uiti la publicatiile moderne in teorie, nu vei gasi pe cei de la Magurele. Dar ma rog, ai terminat acolo si esti subiectiv.

Daca ai fi studiat in afara ai fi vazut ce important e ca sa atunci cand ai nevoie de un document sa ti-l dea prompt, eficient, iar nu sa te milogesti de secretara si sa ii dai mita pentru asta. Numai pentru asta si merita sa pleci din tara si sa nu faci la Magurele!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă