Exact Tavy, am mers in afara si am avut o pregatire mai buna decat in tara. Desigur, mai buna in ceea ce conteaza, anume fizica experimentala, sanse de stagii in proiecte reale, experimentale, internationale, voluntariate, si altele. Plus mentalitatea de a actiona. Dovada ca eu am facut cel mai mare site de promovare a stiintei in Romania, iar nu unul din miile de studenti din Romanai. Poti zice tu ce vrei, tot in afara e facultate mai serioasa. Pentru viata. Daca vrei teorie curata si doar atat, poate la Magurele. Dar daca discutam de teoriile cele mai moderne, pun pariu ca si acolo sunt depasiti. Daca te uiti la publicatiile moderne in teorie, nu vei gasi pe cei de la Magurele. Dar ma rog, ai terminat acolo si esti subiectiv.
Daca ai fi studiat in afara ai fi vazut ce important e ca sa atunci cand ai nevoie de un document sa ti-l dea prompt, eficient, iar nu sa te milogesti de secretara si sa ii dai mita pentru asta. Numai pentru asta si merita sa pleci din tara si sa nu faci la Magurele!