De ce insist pe tema asta?biblia.Pai si ei,tot asa fac,insista mereu,mereu ne sunt aruncate citate din biblie,orce e argumentat biblic,ba mai mult ne si instiga.Ne sunt puse intrebari care au substract psihologic,pentru a ne influenta : "noaptea cand inchizi ochii ,tu sti unde te duci?" , "purifica-ti sufletul,prin manturire!" , "ce rezolvi daca esti ateu?" si alte intrebari care au scop de a ne bloca psihic si a pica in plasa oferita de crestinism pentru cati dar cati mai multi adepti.Am spus de intigare,cred ca va aduceti aminte de cazul recent ,cand un pastor din America a ars coranul si din cauza asta un roman angajat ONU pe langa alti a fost ucis,a fost asta instigare,la adresa musulmanilor.Ba,mai mult individul respectiv a declarat senin,ca nu se simte vinovatul moral al faptei.Daca nu ar fii dat foc coranului,nu s-ar fii intamplat nimic!
Intrebari puse de "idiotii utili" : "dumnezeu este bun si vrea sa te mantuiasca,accepta-l,lasa-te purtat de vrerea lui"
"ai o inima rea,schimba-ti inima ,intorcandu-te la hristos"
" ai fost nascut pentru a fii intr-un hristos"
" roaga-te neincetat pentru mantuirea sufletului"
" din acest moment ,tu esti calauzit (a) de hristos,nimic nu ti se poate intampla"
"hristos este singurul care (ma) ne,poate vindeca"
aceste fraze,le-am auzit la diferiti oameni care au ales calea...lui hristos,care pana la urma reprezinta biblia.Plus altele,care in momentul de fata nu imi aduc aminte de ele.
Daca ei sunt parsivi si ne ataca cu toate mijloacele pe care le au la dispozitie:radio,tv,internet ,desene animate ,carti si alte mijloace.Emisiuni radio,tv cu tenta crestina..bineinteles cu "argumentul suprem" "adevarul biblic".Eu unul nu vreau sa "servesc" un astfel de meniu!
P.S: sa nu veniti cu argumentul ca si musulmani ne-au ars "sfanta noastra carte",hristosul vostru va invatat sa intoarceti si celalalt obraz! si nu sa raspundeti cu aceiasi metoda!