Matematică şi Logică > Geometrie

Formule de geometrie

(1/6) > >>

Adi:
Am pus pe site un articol cu formulele de geometrie pentru volum si arie (laterala) pentru urmatoarele corpuri in spatiu: sfera, cilindru, con.

Sigma2:
Salut


Sunt Sigma2 si sunt nou pe acest forum.

Adi:
Bine ai venit pe forumul nostru! Avem lectii online de matematica si fizica, pe care le gasesti la StiintaAzi.ro/elevi. Si poti pune intrebari de matematica si fizica aici pe forum si noi te ajutam.

b12mihai:
@Adi - postul lui Sigma2 mi-a amintit de faza cu "Introduce Yourself" http://www.dreamincode.net/forums/showforum65.htm de pe acel forum de programare de care ti-am mai zis. Ar fi o idee sa preluam si noi modelul si sa incurajam noii elevi (sau studenti sau simpli pasionati de stiinta) sa ne spuna despre ei, despre ce asteapta de la noi, despre ce ii pasioneaza, despre ce vor sa invete, despre cum ar dori sa contribuie (daca ar dori) etc. Pentru ca numai asa vom putea sti cum putem fi pe placul cititorilor nostri - prin interactiune directa.

Nu stiu unde e cel mai indicat sa plasez un astfel de topic, dar ar fi mai bine sa faci un forum nou pentru el si sa fie sus, undeva la vedere.

Adi:
Buna idee, am facut categoria, board-ul si am vorbit despre mine.

http://www.scientia.ro/forum/index.php?board=77.0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă