Buna!!! 
In primul rand vreau sa va multumesc pentru deschiderea subiectului de discutie. M-a ajutat foarte mult.
In al doilea rand as vrea sa ii felicit pe Adi si pe Bianca pentru faptul ca sunt dispusi sa ne ajute! Va multumim mult!
Si acum , pentru a reveni la oile mele

.. as vrea sa spun ca si eu am aplicat pentru bursa HMC , urmand ca in februarie sa aflu daca am fost aleasa pe seama dosarului sau nu. In prezent sunt foarte foarte emotionata/stresata din aceasta cauza. Imi fac foarte multe griji din cauza faptului ca nu am avut cum sa scriu toate activitatile extrascolare in care sunt implicata ,din cauza spatiului restrans acordat de cei care ofera bursa. Dar sper sa pot fi aleasa ... altfel nu stiu ce o sa fac. Un an petrecut in UK m-ar ajuta sa ma acomodez , avand in vedere faptul ca vreau sa fac facultatea in Uk.
Am volutariat ca translator la o tabara de limba engleza organizata de British-Romanian Connections , fapt ce mi-a oferit posibilitatea sa imi imbunatatesc considerabil nivelul de cunoastere a limbii engleze, insa imi fac multe griji.
Am observat ca elevii care au obtinut bursa in ultimii ani au avut medii uriase de admitere la liceu (gen: 9,97) .... iar eu am avut o medie amarata de 8,78 . Insa media generala a clasei a IXa am avut`o 9,67. Mentionez ca in prezent sunt eleva la un liceu prestigios din orasul meu , pe profil : filologie-bilingv-intensiv engleza, insa nu stiu cat de mult ma ajuta asta.
Voi ce credeti?
M-as bucura daca as avea ocazia sa vorbesc cu alte persoane care au aplicat

... poate ne mai incurajam si mai facem schimb de impresii !
Cei interesati va rog nu ezitati sa ma contactati!
YM!:
mady_cristynutzaVa multumesc mult!