Nu mi-ai raspuns la intrebare.Mai degraba pot accepta ideea colegului Cosmin-Visan decat ideile tale care au doar Biblia, ca argument.
Completez urmatoarele:
Sufletul omului este o plasmă foarte rece având de fapt densitatea unei carcase plasmatice și care poate îmbraca toate organele și în acest sens plasma are densitatea mai mică în zona internă a organelor iar în zona periferică a trupului uman această densitate este mai mare sau mai mică.În zona periferică a trupului uman dacă densitatea este prea mică atunci se știe că circulația periferică a sângelui este deficitară și partea exterioară a trupului este mai rece.De asemenea sufletul ,respectiv această plasmă este legată cu o "funie" de argint de trupul pe care îl ocupă tocmai pentru ca sufletul să nu poată părăsi definitiv trupul atunci când iese si se duce să se "hrănească" cu energia necesară menținerii trupului de om în parametrii destinați încă de la conceperea acestui trup în uterul femeii.Funia de argint este extrem de elastică și se rupe atunci când sufletul nu mai are acces în mod eficient la sursele de "hrană cerească".În momentul morții trupului această funie de argint se desprinde de acel trup iar funia de argint se resoarbe în interiorul sufletului si deci evident din acest moment sufletul va exista în univers până la o nouă întrupare...Interesant este faptul că deși în general sufletele nu pot fi văzute , ele pot vedea totul dacă li se permite să vadă...Eu cred că sunt foarte puțini oameni care pot vedea mai mult sau mai puțin clar alte suflete sau aura acestora.În concluzie sufletele sunt de fapt niște roboți plasmatici care sunt programați cu diverse calități adică au un destin specific fiecărui fel de trup de la atom până la om și aceste trupuri au conștiința predestinată și deci capacitatea de a face ceea ce vedem toți că pot face.Ce face un atom cu particulele lui , ce face un element chimic , ce face o substanță , ce face o planetă și/sau o stea , ce face o anumită specie de plantă sau animal și ce face un om?Eu zic că toți și toate văzute sau nevăzute fac ceea ce au voie sa facă fiecare după destinul programat.
------------------------------------------------------
Ce formă și ce culoare are conștiința?Conștiința nu poate exista într-un trup în care nu mai este sufletul specific acelui trup tocmai pentru că sufletul este cel care are conștiință!Așa se explică de ce elementele chimice , substanțele și în general plantele au perioade de timp de existență cu mult mai mari decât animalele și oamenii și se știe că până și bacteriile și microbii pot rezista și exista miliarde de ani în medii aparent ostile...Cum explici tu toate acestea?
--------------------------------
Ce anume susține un atom de hidrogen , de fier , de aur și etc.?
-------------------------------------------------
Aștept răspunsuri la toate întrebările mele?
-------------------------------
Biblia Ortodoxă confirmă tot ceea ce am spus eu....Mai mult , această Biblie ne spune că absolut tot ceea ce se vede și tot ceea ce nu se vede este de natură materială și deci inclusiv și Cel care a creat toate de la atom până la om este de natură materială!