Dacă atomii nu există , atunci cum de există o piatră și cum de există trupul tău?Te-ai împiedicat vreodată de vreo piatră?Ce este un "Eu"?Dacă prin "Eu" tu înțelegi că este sufletul , atunci sunt de-acord!Din ce este alcătuit un "Eu"?Fiecare "Eu" are conștiință proprie?Crezi că orice "Eu" se reîntrupează?Ai avut experiențe de decorporalizare?Dacă da , atunci descrie-le!
-----------------------------------------
Cum te-ai îmbogățit?Cât de mult îți pasă de cei care nu s-au eliberat de "sclavia muncii"?
Nu exista nicio piatra si niciun trup. Toate astea sunt idei in tine. In spatele aparentei de obiecte se afla interactiuni intre constiinte. Eul este "Eu sunt"-ul comun din toate constiintele din lume. Desi 2 constiinte pot vedea tente diferite de rosu, "Eu sunt"-ul e identic la toate. Toti suntem forme de manifestare ale Eului. Iar Eul exista de la sine si e etern pentru ca propozitia "Eu sunt" e mereu adevarata. Eul e o entitate logic necesara care face propozitia "Eu sunt" mereu adevarata. Datorita acestei caracteristici logice, Eul are ontologie subiectiva/perspectiva de persoana 1, iar ontologia subiectiva e tot ce exista. Poti citi articolul meu "The Self-Referential Aspect of Consciousness" pentru o analiza structurata. Sau "I Exist" daca vrei ceva mai simplu.
M-am imbogatit muncind 10 ani, economisind, investind. Nu-ti imagina ca traiesc luxos. Traiesc la limita. Dar sunt liber. Iar pentru mine libertatea e mai importanta decat orice posesiuni materiale. Nu ma intereseaza ce fac altii. Daca inca muncesc inseamna ca le place. Iar daca nu le place dar tot muncesc, atunci treaba lor, inseamna ca nu sunt autentici.
Unde ai muncit și în ce ai investit?Ce vârstă ai?Ești căsătorit sau ai vreo iubită?Dacă nu , atunci nu simți nevoia de a avea o iubită?O iubită te-ar mai aduce la realitatea că exiști deocamdată în trup și trupul are nevoie și de hrană trupească.Eu știu și cred că sufletul se hrănește cu Hrana din Cer dar asta nu este de-ajuns pentru cei întrupați căci sunt supuși stresului zilnic de asigurare a unui trai decent.Vine iarna , ai bani de căldură?Ce mănânci?Dă exemple de meniuri?Unde anume locuiești pe Terra?Vezi că banii si investițiile le poți pierde la un moment dat și de aceea este bine să muncești pentru a avea și o pensie decentă la bătrânețe!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vorbeai de telepatie , precogniție și etc. Ai visat vreodată , înainte de tragere , numerele la LOTO?Decorporalizări ai avut?
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu înțeleg nimic din acele articole deoarece mi se pare că seamănă cu a bate apa-n piuă pentru că nu explici coerent și logic ceea ce afirmi!