Esti atat de afundat in religia materialismului incat nu intelegi ce caut eu de deturnez topice materialiste si zic mereu de constiinta. Motivul e acelasi pentru care un heliocentrist ar deturna topice de geocentrism: pentru ca pur si simplu topicele de geocentrism sunt false. Tu ai zice: "Da, asa o fi, dar aparent soarele se invarte in jurul pamantului, asa ca esti doar un TROLL cu heliocentrismul tau. Lasa-ne pe noi sa vorbim aici de geocentrism!!!". Va las, dar asta nu inseamna ca discutiile voastre au vreun sens. Sunt doar niste discutii intr-un context limitat de intelegere a lumii. Da, voua va pare ca au sens, va pare ca e "stiinta" ce faceti voi, dar tot ce faceti e sa aveti o perspectiva super ingusta asupra lumii si sa o luati drept adevarul ultim. Si cand vine cineva si va zice de heliocentrism, nu intelegeti ce are cu voi, ca voi sunteti inocenti, nobili... doar discutati si voi stiinta... ce cauta trollul ala sa va intrerupa ? Eh, fix asa si eu. Voua vi se pare ca "masa", "greutate" e stiinta, si voi sunteti nobili discutand stiinta. Dar tot ce faceti e sa discutati din perspectiva voastra limitata asupra realitatii, reducandu-va la aparentele realitatii asa cum va apar in constiinta, fara a intelege ca exista constiinta. Si vin eu si va zic ca totul se intampla defapt in constiinta, si nu intelegeti ce am eu de ma iau de voi, inocentii care discuta nobil despre "stiinta".