Cosmine, dai un raspuns de epistemologie primara pe care nu ar trebui sa ti-l ceara nimeni. Dar chiar si facerea placintei fara imponderabilele care tin in mod inexorabil de realitatea neputand fi acoperita fara rest de logica si cu atat mai putin de matematica, poate fi descrisa in cuvinte cu sens si propozitii create in vocabularul limbii corecte gramatical si sintatic si cu sens care ar putea permite ca cineva sa faca o placinta din categoria placintelor la care te referi desigur in niciun caz identica cu cea pe care o vezi la un bucatar care face in fata ta o demonstratie si pe care nici el nu va putea sa o mai reproduca identic.
Asadar este just ce spui daca vrei sa spui ca legile logicii sunt un instrument prin care bivalenta omului(tu vrei sa o transformi in ceva imposibil adica monovalenta) poate sa explice cu rest realitatea cu infinite fatete. Vom tinde nu asimptotic ci asemeni unui pom, sa-i spunem al cunoasterii cum i-au mai spus si altii, spre acea realitate exterioara mintii noastre uimindu-ne insa mereu cum de mintea noastra logic bivalenta cand este bine condusa in hatisul datelor acestei realitati reuseste in mod de multe ori chiar multumitor sa o descrie.
Desigur ca niste monisti de tipul celor speriati pe aici de pseudostiinta sunt niste idioti utili pe altarul stiintei adevarate si este nevoie si de ei. Asta nu a inteles Eugen 7 care s-a lasat izgonit de pe aici de cineva intelctual mult inferior lui . Dar asta tine de trecut.
PS. In rest te las ca de acum sa paticipi fara mine dar cine stie... la onanismul vad ca asumat si pe care eu din pudoare si respect pentru forum nu doream sa-l pun in carca nimanui in mod total trannsparent dar bresa fiind facuta este liber si acest lucru
@Atanasu!
Esti un ignorant!Ba nu ,nu esti ignorant esti un pseudo-intelectual cu o spoiala de oarece cunostiinte stiintifice si cu multa doza de razbunare!Poti sa ai multe articole de stiinta publicate unde vrei tu ,poti sa ai si un nume in asa zisa lume academica,poti sa ai si relatii!Pentru mine tot un pseudo-intelectual esti!Cine esti tu ?Un ignorant !Cine sunt eu?Un anonim!Ce e rau a fii a anonim intr-o lume plina de pseudo-intelectuali din care si tu faci parte!
Te bulverseaza mesajul meu?Nu-l intelegi?Nu-i intelegi rostul?Pana cand il termini de citit il vei intelege si-o sa-ti iasa pe nas tot mesajul!
Ignorantule! Acum multi ani cand pe la tv ,prin ziare ,prin reclame ,emisiuni, lumea era confuzionata cu diferite "aparate minune" fel de fel de "teorii" apareau. Fel de fel de"somitati" si multa maculatura ,tu ,unde erai ?In ignoranta?
Cand unii erau agresivi prin amalgamul de "teorii" propagate pe internet si in societate ,tu ce faceai?Adulai ignoranta?
Cand mistico-religiosii isi propagau "teoriile" pentru a tampii oamenii,tu,in ce lume erai?Desigur in lumea pseudo-intelectualilor!
Indivizi de soiul tau au existat pe forum si exista ,te-ai uitat in arhiva forumului?De ce sa te uiti?Cand tu esti un pseudo-intelectual cu pretentii de mare scula!
Il folosesti pe bietul Visan ,pe post de paravan pentru a-ti varsa frustrarile!Ignorantule,poate nu stii,iti spun eu!In lumea pseudo-intelectualilor orce este posibil ,ca atare mi-am permis sa iti pun o eticheta ,asa cum si tu iti permiti iti versi frustrarile si sa folosesti diferite paravane pentru a te razbuna!
Frustrarile tale si laudele tale nu fac doi bani,niciodata mistica de orce fel de nu a mers cot la cot cu stiinta.Din amalgamul de mistica si stiinta ,stii ce rezulta ,igorantule?
Citeste arhiva forumului din scoarta in scoarta si vezi cum au reactionat cei care aveau in cap atat cunostiinte adevarate si false!Ignorantule! Pardon ,pseudo-intelectualule !Diplomele si articolele, nimanui nu-i confera nicio autoritate!Tu,de ce ai face exceptie?
Cauta-ti forumuri mistico-religioase ,acolo,sigur,vei avea autoritate!