Forumul Scientia

Matematică şi Logică => Matematică - probleme generale => Subiect creat de: dadnana din Martie 18, 2010, 07:12:10 p.m.

Titlu: integralele...pfff
Scris de: dadnana din Martie 18, 2010, 07:12:10 p.m.
pfff..nici cum nu pot sa le inteleg....nush s multa pers imi spuneau"cum nu l stii kt sunt d simple"nu le-am inteles d l inceput iar acum cand l vad parca este in chineza...poate cn plsss sa mah ajute.. ;D >:(
Titlu: Re: integralele...pfff
Scris de: Adi din Martie 18, 2010, 07:18:49 p.m.
Da, integralele au nevoie de studiu sa fie intelese, dar nu sunt foarte grele. Avem aici pe forum probleme de integrale rezolvate model. Poate vom pune si niste probleme rezolvate model pe site. Avem deja niste lectii online la StiintaAzi.ro/elevi. Trebuie sa le studiezi din manual si sa vii aici cu intrebari clare.
Titlu: Re: integralele...pfff
Scris de: b12mihai din Martie 18, 2010, 07:54:04 p.m.
Chiar avem un topic la StiintaAzi care se numeste: Ajutor la calcularea de integrale pentru clasa a XII-a , link: http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=1591.0 , la sectiunea de "Analiza matematica", a forumului.

Citat
pfff..nici cum nu pot sa le inteleg....nush s multa pers imi spuneau"cum nu l stii kt sunt d simple"nu le-am inteles d l inceput iar acum cand l vad parca este in chineza...poate cn plsss sa mah ajute.. Grin Angry

In primul rand am sa te rog sa scrii fara prescurtari de Y! Messenger , de tipul kt, nush, d l, ca atunci cand vei vrea sa te ajutam s-ar putea sa nu intelegem ce scrii si nu o sa avem cum sa te ajutam.

In al doilea rand, te-ai chinuit cu ele? Ai lucrat, ai exersat, ai facut cateva exercitii simple? Ce nu iti iese? Concret, ce nu ai inteles? Ai citit teoria din manualul de matematica? Ca a iti preda cursul numit "Calcul integral" de la inceput e un proces anevoios si trebuie sa fiu profesor cu norma. Si la scoala mai vin colegi pe la mine cu: "N-am inteles nimic la integrale...Arata-mi-le de la inceput"...pai de ce te-ai mai dus la scoala, atunci, daca vrei sa ti le arat de la inceput?

Cam atat: sper ca nu am parut ostil, sunt deschis sa ajut pe oricine sa invete tot ce am invatat eu din matematica si sa "impartasesc" cu el/ea pasiunea mea pentru aceasta materie, dar cu rugamintea ca si receptorul sa fie atent la ce spun si sa depuna efort.
Titlu: Răspuns: integralele...pfff
Scris de: ariel55 din Decembrie 28, 2012, 03:28:14 a.m.
pfff..nici cum nu pot sa le inteleg....nush s multa pers imi spuneau"cum nu l stii kt sunt d simple"nu le-am inteles d l inceput iar acum cand l vad parca este in chineza...poate cn plsss sa mah ajute.. ;D >:(

Dupa cum scrie, nu cred ca are nevoie de cunoasterea integralelor si orice indicatie ar fi timp pierdut.  :'(