Dl Virgil
Trebuie sa imi cer dinou mii de scuze, pentru ca am amestecat teoriile. Relatia aia scrisa e mine, Q/L, nu exista nici in teoria oficiala. Eu urmarind sa gasesc niste convergente, n-am mai luat seama ca am dat relatia din alta teorie. Si daca mi-am dat seama tarziu de eroare care am savarsit-o, m-am apucat, asa anevoie, sa verific formulele dumitale, fiind convins ca stapanesc analiza dimensionala. Doar ca dumneata ai lucrat cu unitatile de masura, nu cu dimensiunile fizice. Si asta m-a ametit rau. Fiindca m-am obijnuit sa lucrez numai in dimensiuni fizice. Am vazut ca echivalentele sunt deduse corect, fara nicio incoerenta. Sistemul asta cu unitatile de masura este prea complicat. Cu dimensiunile fizice, mie mi se pare mult mai simplu. De unazi Dl Presura spunea, la un canal TV, ca in totdeauna se alege si se stabileste sistemul cel mai simplu. Dar tot dumnealui m-a flituit tare, mai de mult, cand i-am pomenit de teoria d-lui Gheorghe, zicand ca ar pica orice student care ar sustine idei din aceasta teorie. Si m-a trimis sa studiez tratatele de fizica adevarata, adica alea de fizica oficiala. Dar poti sa imi spui daca sistemul asta gasit de dumneata, crezi ca descrie o realitate fizica incontestabila sau este doar un adjuvant care permite aflarea unor predictii verificabile prin obsevatii astronomice. Adica ar putea sa inlocuiasca sistemul oficial?