Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Ai nevoie de ajutor privind utilizarea forumului?
Despre marimi
(1/1)
valangjed:
@ scanteitudorel, daca vrei sa deschizi un nou topic, la fiecare sectiune, in dreapta sus, ai "butonul" subiect nou.
Cat de mare ar trebui sa fie scrisul? Eu citesc cu foarte mare usurinta, poate aveti probleme cu vederea sau vreun calculator virusat???Tinand cont si de celelalte neplaceri ... as zice sa verificati calculatorul.
scanteitudorel:
--- Citat din: valangjed din Septembrie 13, 2015, 12:17:36 a.m. ---@ scanteitudorel, daca vrei sa deschizi un nou topic, la fiecare sectiune, in dreapta sus, ai "butonul" subiect nou.
Cat de mare ar trebui sa fie scrisul? Eu citesc cu foarte mare usurinta, poate aveti probleme cu vederea sau vreun calculator virusat???Tinand cont si de celelalte neplaceri ... as zice sa verificati calculatorul.
--- Terminare citat ---
Asta am gasit. Butonul cu subiect nou. Daca tot exista un buton cu A si sageata , de ce acesta nu functioneaza. Ex. kjnadsjbjad . 14, 16 . ar fi mai bine. Este drept ca am un comp . mai vechi. La virsta de 60 de ani +1 pentru calculator si + 1,25 pentru citit text dintr-o carte eu zic ca este bine . Nu vreau sa imi obosesc ochi. Din acest motiv v-am scris .
HarapAlb:
--- Citat din: scanteitudorel din Septembrie 12, 2015, 08:02:23 p.m. ---Regret dar mie nu imi place cum functioneaza acest forum . Pacat ca sunt discutate subiecte interersante.
--- Terminare citat ---
Forumul a fost declarat (semi)oficial mort, deci slabe sperante sa se mai schimbe ceva. Sunt vreo trei-patru membri care mai bantuie pe aici, in rest singura folosinta a forumului este aceea de arhiva.
Spor la citit! :)
scanteitudorel:
Harap Alb a scris:
Forumul a fost declarat (semi)oficial mort, deci slabe sperante sa se mai schimbe ceva. Sunt vreo trei-patru membri care mai bantuie pe aici, in rest singura folosinta a forumului este aceea de arhiva.
Harap Alb ,
Poate ai dreptate , eu cred totusi ca se mai poate schimba ceva . De vina este administratorul care inca mai foloseste un model invechit. Si aici ma explic. Vreau sa vad ce a postat Radu H in conservarea energiei. Ma intereseaza . Figurile respective postate de acesta sunt foarte mici in comparatie cu o fig pe care o gasim in alte foruumuri. Modelul pentru postarea unei fig, fotografii este greoi . Nu intelegi nimic atunci cand vezi o imagine mica si te intrebi , de ce ramane spatiul gol in jurul ei ? Scrisul este de asemenbea foarte mic. Eu pot sa scriu o pagina intreaga pentru a da raspuns corespunzator unui coleg. Ei , pe alte foruumuri aceasta pagina apare aproape intreaga , aici iti scrantesti vederea.
Esti in pas cu evolutia rezisti , NU....... Ciao !!!
Navigare
Du-te la versiunea completă