Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Biologie

Modelare practica a neuronului

(1/2) > >>

danianic:
Poate sa-mi raspunda cineva la cerinta profesoarei de biologie a fiica-mi:imaginati o modelare practica a neuronului pe care sa o si descrieti

Electron:
Cerinta este sa-si imagineze eleva (fiica), nu noi. Sau nu am inteles eu bine cerinta?

e-

cristi:
modelul este chiar elevul :) Un pumn din stanga e OK. Inca un ghiont din banca din spate iarasi se ia in tacere. Dar sa dea si unul si altul, atunci elevul se ridica si urla la domn' profesor !

danianic:

--- Citat din: Electron din Octombrie 24, 2013, 03:59:35 p.m. ---Cerinta este sa-si imagineze eleva (fiica), nu noi. Sau nu am inteles eu bine cerinta?

e-

--- Terminare citat ---

Ai dreptate.Ideea este ca profesoara nu a explicat in nici un fel lectia, iar tema pe care a dat-o elevilor in aceste conditii mi se pare tampita.Si eu sunt cadru didactic ,si eu dau teme.Dar aceste teme apar in urma unei conversatii,a unui dialog la clasa ,sau , in cel mai rau caz,  in urma unei expuneri facute de mine.
E foarte dragut ca incercam sa dam teme "dragute" la clasa dar temele acestea trebuie sa se sprijine pe o baza solida.Si aceasta baza este constituita din lectia predata elevilor si inteleasa de catre acestia.Altfel faptul ca vrem sa parem ceea ce nu suntem este de fapt deplorabil.

Electron:

--- Citat din: danianic din Octombrie 24, 2013, 05:36:14 p.m. ---.Altfel faptul ca vrem sa parem ceea ce nu suntem este de fapt deplorabil.
--- Terminare citat ---
Perfect de acord.

e-

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă