Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Arheologie si Antropologie

Vechea nordica

<< < (11/11)

Sieglind:

--- Citat din: valangjed din Iulie 15, 2013, 12:24:03 a.m. ---Si eu ma chinuiam prin clasa a VII-a cu "Genosenschaftsbauern" si "Seentzwurdigkeiten" :D!Sper ca am scris bine, e cam mult de atunci.

--- Terminare citat ---

Val,

mă crezi că n-am făcut germana în şcoală ? Am scăpat !  :D :D :D

Genossenschaftsbauern (2 s) (r Genosse = tovarăş) şi Sehenswürdigkeiten (sehen = a vedea, sehenswürdig = care merită văzut; -keit = sufix substantival fem.)

Ce am făcut eu aici cu textul din Old Norse a fost o demonstraţie.  ;)
Atât. Că se poate. Şi că merită încercat  :)

valangjed:
Nici eu n-am facut engleza in scoala.Am invatat-o "din cauza de electronica si programare" , in detrimentul germanei ;).

Sieglind:
Am început odată un topic despre germană, despre regulile ei ... n-a fost nimeni interesat  :(

ariel55:

--- Citat ---"Taumata­whakatangihanga­koauau­o­tamatea­turi­pukakapiki­maunga­horo­nuku­pokai­whenua­kitanatahu"
--- Terminare citat ---

85 litere

Din Maori in Engleza: "The summit where Tamatea, the man with the big knees, the climber of mountains, the land-swallower who travelled about, played his nose flute to his loved one"

:o

http://www.linz.govt.nz/placenames/find-names/topographic-names-db/database/index.aspx?p=56389

Hawke's Bay- au niste vinuri excelente! 8)

;D

Ce te poate astepta la capatul lumii?

sau...........

calatori in NZ....superb.

Sieglind:

--- Citat din: ariel55 din Iulie 15, 2013, 09:31:43 a.m. ---"The summit where Tamatea, the man with the big knees, the climber of mountains, the land-swallower who travelled about, played his nose flute to his loved one"

(...)

Ce te poate astepta la capatul lumii?

--- Terminare citat ---

Nu ştiu. Dar poate ne răspund alţii, de la celălalt capăt al lumii  ;)

--- Citat din: ariel55 din Iulie 15, 2013, 09:31:43 a.m. ---
au niste vinuri excelente!

--- Terminare citat ---

Te cred. Din Tokara  ;)

Aproape de locul unde se-mbrăţişează Marile Oceane,

Nu cresc canguri, în schimb ne salută din mers

struţi

babuini

sau penguini  ;)

Believe me, it's really, really

wild  8)

Navigare