(…) Personal sper ca exemplul (extrem de negativ) al lui Sabau Ioan, care insista in ignoranta si in loc sa se informeze […] macar sa construiasca un prototip cu care sa-si dovedeasca in practica (…)
Dle denigrator *Electron*. Numai daca sunt greseli la teorie si calcule, posteaza fiecare fragment presupus gresit, analizati presupusa gresala, pentru a scoate in evidenta presupusa ineptie, si motivati cu argumente fiecare fragment stupid, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu puteti face operatii de baza: adunare, scadere, imultire si impartire sau nu puteti intelege teoria inventiei descrisa pe linkuri”
Citez si de la pag. 5 - 6 din link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html “… Pentru bunastarea poporului Roman si nu numai, astept de la toate institutiile abilitate ale statului, inclusiv de la SRI si DNA, sa aleaga 2 specialisti din domeniu, un profesor de fizica (de la liceu) si al 2-lea licentiat in mecanica (profesor sau inginer mecanic), sa nu fie atasati de trecut in domeniul lor de activitate, sa nu fie papagali licentiati, sa nu fie cu o gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, sa fie deschisi la legitati noi, pentru o discutie de ~2 ore inregistrata (la telefon).
Orice specialist din domeniu sau orice om cu studii medii, cu discernamant, isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informatia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita. “
“… Pentru a intelege inventia mileniului 3 specialistii trebuie sa analizeze cel putin linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html “
“… Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh. Discutia inregistrata (si linkurile care dovedesc cele afirmate de autor) trebuie analizate de o comisie cu specialistii, din domeniu, din Guvernul Romaniei, care vor raspunde penal daca raspunsul lor este evaziv si produce in viitor alte sute de miliarde de euro pierderi poporului Roman.”
Citez de la pagina nr. 15 si 16, din link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html“… Miniturbina cu diametrul de circa 0,5 m. A fost realizata si distrusa in anul 1971, de inventator, din motive subiective. Miniturbina este o roata cu cupe care are dimetrul de cel mult 0.5 m si o latime de ~0.1 m. Are 8 brate actionate cu parghii fara brat scurt. Aceasta varianta are 16 brate cu 16 cupe, sudate sau asamblate cu suruburi pe arbore. Miniturbina se blocheaza. In exteriorul a 8 brate, pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, se pune manual 8 greutati (egale = 1kg).
Cele 2 lagare cu rulmenti sunt montate cu surburi pe un suport cu inaltimea = 0.5 m, ambele impreina au un ~1 metru inaltime. In exteriorul lagarului, pe arbore, se infasoara un cablu subtire de sarma la capatul caruia se pune o greutate de 8 kg cu posibilitatea de-a adauga pe rand, mai multe greutati de 1 kg. Lungimea cablului de la arbore la greutatea de 8 kg rezulta din incercarile repetate la experiment.
Dupa deblocare cupele se deplaseaza odata cu turbina, si atunci cand cade greutatea din zona inferioara se pune in acelasi timp alta greutate in zona superioara in cupa care se roteste goala (din rezerva cu greutati de un kg).
Dupa deblocare cele 8 kg din cupe, de pe circumferinta din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, se rotesc deodata cu turbina. Pentru a opri miniturbina se adauga la cele 8 kg de la arbore alte greutati pana se opresc cele 8 cupe cu cele 8 kg de pe circumferinta din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.
Din totalul de kg de la arborele miniturbinei se scade aproximativ 3kg, si ceea ce ramane este castig de lucru mecanic gratuit. Cele 3 kg sunt scazute pentru pierderi si pentru cele 2 greutati care trebuie ridicate conf. inventie la faza a 2-a. (Inventaorul a realizat la miniturbina, la fiecare ciclu o singura faza)”
Dle denigrator *Electron* ATENTIE! Greutatea de cel putin 8 kg legata pentru infasurare pe arborele miniturbinei reprezinta multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare cu castigul de energie electrica gratuita. Dupa verificare rezulta foarte clar castigul de lucru mecanic gratuit la arborele din afara sistemului cu 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, conf. link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html