Dle Ioan Sabau,
Oricum adica indiferent fata de postarile aparute dupa postarea asta a dumitale de ieri la care raspund dar care sa ma scuzi daca gresesc, cred ca nu a aparut intamplator in acest moment ci la care ai dorit(asa cred eu) sa fie pe faza cativa din cei a caror parere conteaza poate pentru dta chiar si daca te insulti cu ei.
Eu regret ca Copilul care este un fizician (dupa cum este cv-ul lui) scolit bine in acest domeniu dar intrat pe drumul qualiior si poate ca voi reveni la ele desi sunt doar total nepriceput tehnic vorbind la asemenea concepte si doar in mod principial filozofic indraznesc sa emit anume pareri personale.
Dar revenind,chiar daca fara sa urmaresc special din textul meu poate ca vor apare si niste raspunsuri indirecte la unele opinii, repet ca nu asta urmaresc.
Nu stiu daca am mai ineractionat cu dta si nu o sa stau sa va acest lucru. Probabil ca daca am facut-o dta stii asta si probabil c nu am comunicat altceva decat doresc sa iti spun si acum'
Personal nu sunt un monist in domeniul stiintei si nu cred ca lucruri valoroae pot fi emergente doat din trunchiul consacrat si recunoscut sa spunem oficial al stiinte.
Ca sa ma intelegi :nu cred in perpetuum mobile dar cred ca nu este imposibil ca o desoperire sa permita celui care o face(desi azi asa ceva nu prea mai este la indemana unuia singur ci doar a unui grup uman din care poate emerge acela care pare singur) sa o prezinte la misto oaecum ca pe un perpetuum mobile.
Tu nu faci asa ceva tu pui in fata cititorului ideile tale care ti-ar permite sa faci ceva ce ar parea un perptuum mobile.
Intrebarea nr 1. : Asa este?
In acelsi timp ai ales cet forum sau poate si altele unde in general nu actioneaza decat niste ratati in domeniul lor asta neinsemnand ca nu pot apare si niste “geniali” nu niste “diabolici” ca la Eco(cine a citit Pendulul intelege) si asa este si motivul pentru care cineva undva finanteaza asemenea incercari stiintifice.
Asadar aici nu ai sanse decat sa ntalnesti niste persoane destul de marginite cum am spus poate niste fosti olimpici sa spunem la fizica sau matematica ratati si care evident urasc atat ceea ce lor li se pare pseudostiinta(de fapt 99% din ce urasc chiar este pseudostinta) dar nu accepta monisti fiind ei posibilitatea acelui 1% sa poate la mie sau la zece mii etc si aici au dreptate fiindca probabilitatea asta este mica si deci de regula ei au dreptate si unul ca mine adept al pluralismului stiintific si adversar al corectitudinii politice din domeniu , corectitudine vanatoare cu orice pret de pseudostiintifici avand ca vanatori vajnici ce sunt atat cativa sau un singur lider cat si catelandri care-i deservesc unii chi bine intentionati intrand in categoria idiotilor utili sau analfabetilor functionali (bineinteles corespunzatori nivelului la care discutam)
Asadar eu personal nu am avut timp sa ma aplec asupra sustinerilor tale si nici nu am in continuare acest timp. Recunosc ca probabilitatea ca sa fie ineptii este de 99% dar eu pe cea de 1% as dori sa o verifici.
In consecinta te sfatuiesc sa apelezi spre niste persoane din grupul celor care nu spun ca OZN-ul sunt niste fake-uri sau niste aberatii si azi de vre-o doi ani apar din ce in ce mai multe stiri oficiale si de nivel inalt ca poate ca nu sunt.
Un astfel de personaj este un promotor de idei mai nastrusnice din punct de vedere stiintific si care este dl Alexandru Mironov daca o mai fi in viata.
Ai incecat sa-i prezinti pe scurt si fara frazele pompose pe care le folosesti in ultima dtale postare precum inventia mileniului trei fiindca poate nu esti tigan (nu e o nenorocire sa fii) si deci nu se aplica proverbul romanesc ca :” tot “tiganul isi lauda ciocanul” aceste idei privind “turbina gravitationala”
Asadar
intrebarea nr 2: Pe cine din categoria Mironov ai contactat pana acum, ca nu cu astia de aici vei progresa in ideile tale daca este loc de progres?

PS: Oricum cred ca ti se poate oferi premiul de popularitate al forumului pentruca acest topic a adunat peste 500000 de intrari. Eu cred ca cu prelegerea mea despre Teoria B.B. nu am trecut mult peste 115000 poate pentru ca nu recomandam stiu eu ce depasire de warp n

PPS: Si fiindca am pomenit de OZN mai sus cu referire la dl Mironov simt ca l-am nedreptatit pe d
l prof dr .mat, academician al academiei de medicina Dan D. Farcas care pe langa multe carti despre OZN dar si despre cunoasterea stiintifica, de fapt chiar de epistemologie foarte serioasa si care fiind excelente ar trebui citite de cei care se gargarisesc dimineata la pranz si seara cu pseudostiinta pe care o combat cu succes si care in numerele din acest an din revista magazin(magazin.ro) saptamanal a prezentat informatii recente de la niveluri mai inalte ale armatei USA referitor la UFO.