Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

Chimistul - membru al forumului

(1/1)

chimistul:
Salutare!

Ma bucur ca sunt membru al acestui forum si imi exprim bucuria incercand sa ajut pe cat posibil pe cei pasionati de chimie unde pot pune si eu umarul. De profesie inginer chimist, (specializare in biochimie si tot ce tine de sinteza prin fermentatie si extracte din plante) cu un masterat in tehnologii de extractie din plante la ora actuala lucrez intr-o fabrica de amoniac unde gasesti o imensitate de fenomene fizice si chimice cu care ai de a face zilnic si trebuie sa gasesti solutii pe masura provocarilor. Incerc sa raspund celor care iubesc chimia (si nu numai dar in special) si speram ca sa ajunga oameni care sa puna umarul la ridicarea acestei tari prin munca si cercetare. Tara mai are nevoie si de ingineri si profesori nu numai avocati notari si politicieni! ;D   

Adi:
Ne bucuram sa te avem pe forum. Eu unul am invatat multe de la tine si stiu ca si la multe probleme de chimie de la elevi s-a gasit raspuns datorita tie.

chimistul:
Multumesc!

O sa incerc sa raspund cand stiu sau sa dau o solutie daca pot!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă